Нови шест мача в НБА тази нощ

Тази нощ ще се изиграят нови шест мача от редовния сезон на НБА. Отново ни очакват доста любопитни сблъсъци. Един от тях е и на тима на Александър Везенков Сакраменто Кингс, макар българинът да не може да вземе участие заради контузията, която го мъчи от известно време.

Нощта започва с два мача от 02:30 часа.

И двата се очаква да бъдат доста любопитни. Първият от тях е между Торонто Раптърс и Далас Маверикс. Лука Дончич и компания ще опитат да се отърсят от инфарктната загуба в последната секунда снощи срещу Кливланд Кавалиърс.

В другата среща пък един срещу друг застават Индиана Пейсърс и Ню Орлиънс Пеликанс, като всеки от двата тима се нуджае от победата в битката за място в плейофите.

Не по-малко интересни са и следващите две срещи от 03:00 часа. Един от лидерите на Запад Минесота Тимбъруулвс се изправя срещу Мемфис Гризлис в търсене на задължителен успех.

Междувременно Чикаго Булс ще има трудната задача да приеме Кливланд Кавалиърс в „Юнайтед Сентър“. И двата тима имаха мач снощи, така че ще видим кой от тях е спестил повече сили.

От 04:00 е срещата между Денвър Нъгетс и Сакраменто Кингс. „Кралете“ ще имат трудната задача да изтръгнат победата като гост на Никола Йокич и компания. Още повече, че „златните късове“ се намират в силна серия от три поредни победи.

Нощта завършва с голямото дерби на Лос Анджелис. Клипърс приема Лейкърс в 05:00 часа, като очакванията са за изключително оспорван и интригуващ сблъсък, макар домакините да са определяни като фаворит срещу ЛеБрон и компания.

Последвайте каналите ни в: