Идеалните подаръци за в последната минута

Да, продължавай да си повтаряш онази лъжа, която уж те оправдава, за дето не си имал време да отскочиш до мола и да напазаруваш подаръци за семейството. Добре, че все пак ни има нас, за да ти ударим едно рамо и да направиш няколко бързи покупки в последния момент и да спасиш Коледата.

Ето няколко прости идеи, с които ще ощастливиш близките си:

  • Play Station 4 – Няма мъж на света, който да не би се зарадвал на този подарък. Добавяш и една FIFA към опаковката и работата заспива.

    Така с брат ти отново ще сте приятели, особено когато му позволиш да се класира за Шампионската лига с Ливърпул.
  • Смарт часовник – Достатъчно е да знаеш марката на телефона, за когото ще е подаръкът и си готов. Смарт часовникът по принцип е глупава джаджа, но е такава, на която всички се радват и то много. Самата идея, че могат да поглеждат веднага от китката си, че някой им е харесал снимката с вечерята от Бъдни вечер, е вдъхновяваща.
  • Таблет – Вече дори и старите хора ги ползват. Ако мислиш, че дядо ти би се справил с шаренето по екрана с пръст, тогава отскочи до някой от мобилните оператори, преподписвай договора си за 2 години и му вземи някой таблет на половин цена.
  • Домашна аудио-система – Кой не обича да слуша музика? Дори хората с увреден слух обичат да усещат вибрациите. Вземи някоя готина портативна системка и зарадвай семейството с любимите им парчета от 90-те, които предвидливо си записал на флашката.
  • Скъпи сладкиши – По празниците основно се дебелее и никой не го е грижа, че ще бодне една пържола в повече или ще изяде допълнително парче торта. Ако майка ти обича да посръбва червено вино по Коледа, тогава една скъпа кутия с бонбони би я зарадвала.
  • Настолна игра – Нали помниш детските си години, когато си играел на Змиите и Стълбите (не помня как се казваше самата игра)? Сега е моментът да си припомниш онези славни години, когато не си имал компютър, от който да те болят очите. Подарък за цялото семейство.
  • Бутилка отлежало уиски – Баща ти няма как да не оцени 25-годишен малц в бутилка. При всички положения ще си го запази за някой специален случай или още по-вероятно е да го отвори в нощта на Нова година, за да се почерпи с майка ти и да се развихрят както само те си знаят.

Автор: Десислав Янкулов