Оптимизъм в Локомотив (Русе)

Вчера Локомотив (Русе) отстъпи у дома на Септември (Тервел) с 1:3 в приятелска среща. Въпреки загубата, след двубоя имаше настроение в щаба на „железничарите“. 

„Дори и в контролите, резултатът е важен. Той обаче не е от първостепенно значение в конкретния случай.

Най-важното е какво се случи на терена. Доволен съм от видяното. Оптимист съм за бъдещето на нашия отбор. Изиграхме добро първо полувреме, което завършихме с гол преднина. За втората част излязохме с различни 11 футболисти, всичките млади. Те показаха, че на тях може да се разчита, имат потенциал, играха с желание. Заключението гласи, че никой няма гарантирано място и всеки състезател ще трябва да се пребори за да излезе на терена. Допуснахме обрат в резултата, но не защото бяхме надиграни. Доволен съм и от факта, че мача беше наблюдаван от поне 150 зрители. Интересът им ни задължава да продължим да работим сериозно и отговорно“, коментира пред Sportal.bg треньора на Локомотив Свилен Касабов.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe