Положителните качества при секса отзад

Сексът отзад е темата от която се интересуват всички. Едни са „за“ други „против“, но самата истина е, че за аналният секс се говори повече, отколко се практикува. Може би това го прави толкова интересен, а и все пак няма точна рецепта, как да го практикувате най-добре. Доста често жените, които са опитвали, се оплакват от дискомфорт и болка.

Причината е, че точно този тип секс изисква малко повече подготовка (прочистване, отпускане, лубрикант и най-вече желание). Ако и двамата партньори изпитват желанието да го направят, тогава този тип секс, ще бъде нещо много приятно.

Оказва се, че освен да носи удоволствие аналният секс има и други предимства. Изследване на група учени установи, че този вид секс сближава хората. В изследването са участвали няколко двойки с проблеми във връзката си, при които преобладават чести скандали. А проучването е показало, че след установения полов акт, отношенията им са се подобрили, а споменът за кавгите е отслабнал или поне е загубил значението си!

Според тази информация, сексът отзад може да сдобри хората и да ги направи по-близки. Дали е така наистина, преценете вие!