Ново 20! Изневяра в основата на кървавата баня с 3 трупа в Маноле

Подозрения в изневяра може да са причината за кървавата баня, разиграла се в село Маноле тази нощ, допускат хора от квартала, съобщава „Марица“. Както писа съпруг гръмна с незаконна ловна пушка тъстовете си, а след това се барикадира и сам сложи край на живота си. Мотивите за трагедията се изясняват, по случая тече разследване.

Трагедията се разиграла в полунощ, когато 40-годишният Васко влязъл в дома на родителите на жена си Таня.

След луд скандал мъжът натиснал спусъка и убил тъстовете си Иван и Атанаска и ранил в рамото сина им Запрян. След случилото се Запрян е откаран в болница с прострелна рана, но няма опасност за живота му.

Сигналът за касапницата подала Таня, която само успяла да позвъни на телефон 112 и казала на диспечера, че мъжът ѝ започнал да гърми и има жертви.

Пристигналите на място полицаи открили убити на място родителите на Таня – Атанаска на 57 г. и Иван на 61 г., както и самоубили я се Васил. Братът на Таня – Запрян бил ранен. След кървавата баня от къщата била изведена бабата на Таня – Мария, която била в инвалидна количка.

Кървава свада с 3 трупа в къща на ужаса в Пловдивско

Според хора в махалата седмица преди драмата Таня напуснала дома на съпруга си и се преместила да живее при родителите си, в къщата отсреща, като взела и багаж от дома им с Васко. Някои смятат, че когато Васко се прибрал и видял, че от къщата липсват неща, се ядосал и може би това е станало причина да тръгне да се разправя с тъстовете.  

„Нищо не сме чули, но между Таня и Васко често имаше скандали, както и между тъстовете и Васко“, разказа жена от махалата, представила се за Анка. Тя твърди, че ходила да пазарува в магазина им и чувала разправията. 

Първа версия за кървавата баня с три трупа в Маноле СНИМКИ

В махала смятат, че повод за разстрела е изнасянето на Таня от дома на Васко, други пък допускат , че в основата стои подозрение на Таня, че мъжът ѝ и изневерява с момичето, което ѝ помага в магазина. 19-годишната Тодорка била от махалата, имала дете от друг брак, и помагала на Таня в бакалията, като ходела да работи по няколко часа на ден. 

„Дъщеря ми няма връзка с Васко. Това са слухове, пуснати от Таня и родителите ѝ. Тя помагаше в магазина на Таня, като ѝ даваха по 5 лв на час.  Когато Тодорка спря да ходи, тръгнаха слуховете, разказа Георги Стефанов, баща на Тодорка. Той разказа, че Тодорка и Таня се познават още от деца. Тъй като Тодорка била от бедно семейство и имала още 7 братя и сестри, момичето ходело още от малко да помага в къщата на Таня, като ѝ давали продукти и дребни суми.   

Това са застреляните в касапницата с три трупа в пловдивското село Маноле ВИДЕО

Днес махалата на Маноле бе почерняла от полиция. Жандармерия охраняваше квартала. „В шок сме от случилото се, обясняваха хора от махалата и оглеждаха счупените стъкла по магазина на семейството и къщата им. 

Роднини на Васко коментираха единствено, че не знаят защо се е случило всичко. Те отрекоха той да е изневерявал. Хора от селото разказаха, че Васко бил кротък човек. Работел в строителството в Пловдив, а съпругата му Таня въртяла магазина до дома им, който родителите ѝ дали. Имали две дъщери – Ася и Ванеса, на 10 и 16 г.

По време на кървавата разпра те са се намирали в имот на семейството, но не са станали свидетели на разигралата се драма, обявиха разследващите на брифинг днес.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ