Матю Пери е щял да става баща преди да почине

Голямата трагедия около смъртта на Матю Пери продължава да разплаква цял свят. Комикът промени живота на толкова много хора, които го гледаха на малкия екран от всички точки на планетата.

Актьорът почина на 54-годишна възраст, без да осъществи най-голямата си мечта – да стане баща.

Именно това е щял да стори, ако не си беше отишъл внезапно от този свят.

Матю се раздели с годеницата си преди 2 години, но това не го е спряло да мисли за дете. Тъй като възрастта му напредвала, а подходящата жена за него така и не се появявала, Пери е възнамерявал да осинови дете. Дори бил започнал първите стъпки по процедурата, преди да се случи с него най-лошото.

„Мечтаеше да срещне истинската любов, да има семейство. Дори беше съгласен да се ожени за жена с деца. Беше готов на всичко, за да бъде щастлив, но уви, това така и не се случи. Всички жени, с които е бил през годините, виждаха в него само пари и слава, а той е невероятен човек, никога не се е превъзнасял като звезда, помагаше на всички“, споделя анонимен източник, близък до Матю Пери.

Според хората около него най-големият страх на известния като Чандлър Бинг комик е да си отиде сам от този свят. Било го е страх от самотата и затова е искал да стане баща. Уви, страхът му се сбъдна, защото Пери почина съвсем сам в джакузито си.

Останалите пет звезди от „Приятели“ скърбят за загубата и не искат да коментират нищо на този етап. Само излязоха със заявлението, че са „напълно съкрушени“.