Локо (Мездра) напуска Купата на АФЛ – голи охранители плашели съдия с нож

Локомотив (Мездра) ще информира с декларация шефа на Купата на АФЛ Румен Вълков, че ще откаже участие в турнира. Това заяви изпълнителният директор на мездренския клуб Андриан Димитров.

„Локомотив (Мездра) ще откаже участие от турнира за Аматьорска купа, с което ще запознае шефа на Аматьорска купа Румен Вълков със съответна декларация. Отговор за това може да даде шефът на БФС-Враца.

Причината е вчерашният мач за Купата на България в Гложене. На този мач бяхме свидетели на всички прийоми на „чобания“, като голи псевдо охранители до страничния съдия, планешещи го с нож, до молене на главния съдия за съдействие да се прибере жив при семейството си. Другите викове и удари от джудо или подобен спорт не коментираме. Питаме организаторите на турнира нормално ли да се провеждат по този начин срещите от този вид турнир – „втори по известност във България“, заяви шефът на „железничарите“ от Мездра. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe