Секси моделка си върна девствеността с операция, за да забрави всичките си мъже

Загубата на девствеността е нещо, което обикновено се случва веднъж в живота на една жена. Но в днешно време има определени процедури в пластичната хирургия, които могат да позволят на жената да възвърне девствеността си, пише в. „Дейли стар“.

Така 22-годишната манекенка разкри как наскоро се е подложила на въпросната процедура, за да изпита отново удоволствието.

Джулия Медейрос, известна още като бразилската Кайли Дженър, похарчи няколко хиляди долара, за да възстанови химена си.

И тъй като операцията беше успешна, инфлуенсърката смята, че сега вече има шанса да намери перфектната връзка.

Моделката, която страда от телесна дисморфия, казва: „Върнах се към това да бъда девствена и искам отново да изживея първата любов.“

Джулия не е била с много мъже, но вече е изпитала разочарование в спалнята. Сега тя иска да забрави хората, с които е спала, за да започне на чисто.

Тя допълни: „Вече бях излъгана, съжалявах и днес търся истинска и клиширана връзка“. Джулия признава, че е имала моменти, които никога не иска да си спомня и се надява на щастлив край като в приказките.

„Всеки заслужава истинска любов“, категорична е тя. „Готова съм да усетя пеперудите в стомаха си при първото омагьосване и наистина да се раздам.“

Красавицата вече има около четири операции, сред които липосукция и лифтинг. В допълнение към реконструкцията на химена, Джули казва, че е необходимо да промените нещо, от което не се чувствате щастливи.

Тя добавя: „Знам, че съм преминала през някои проблеми“. Понякога се оказвам обсебена от съвършенството, но също така се променям, защото ми харесва.“

Брюнетката твърди още, че не й пука, ако хората се подиграват с последната й процедура, тъй като иска отново да намери „първата“ си любов.

Тя завършва: „Следвам сърцето и желанията си. Наистина се надявам да намеря искрен, нежен мъж, който да ме кара да се чувствам като във филмова сцена. Наистина ще се раздам, както правех, когато бях още тийнейджърка.“