Най-лошите неща, които могат да се случат с вашия…

Ние мъжете ревниво си пазим „чешмичката“ от всякакъв тип грубости по неин адрес, а следващите редове със сигурност ще те накарат да се превиеш от предполагаемата болка. Има някои много специфични неща, които никога не ти пожелаваме да изпиташ там долу. Ето и някои от тях:

1. Инвагинация
Това е термин, който се използва в случаи когато пенисът влиза навътре в тазовата кост.

Обикновено се случва след тежка травма причинена от катастрофа или удар. В следствие на това отвън остава само кожата му, а пещеристите тела, чрез които получавате ерекция навлизат навътре. Хубавото е, че това се случва изключително рядко, а още по-добрата новина е, че е обратимо след оперативна намеса. Пациентите пострадали в подобни инциденти съобщават, че след известен период на възстановяване уринират без проблем и водят нормален полов живот.

2. Саксофон
Той е резултат на блокиран лимфен възел в пениса. Често се свързва с Хламидия или бактериална инфекция. Получават се подутини, които предизвикват извиване или усукване на члена. Смята се, че пациентите могат да уринират без проблем, но това прави сексуалният им живот почти невъзможен. Лечението включва прилагането на антибиотични курсове.

3. Преплетени жици
Не сполучлива операция на дебелото черво или простатата могат да причинят появата на фистула. При това състояние пикочният канал и ректума се свързват и могат да се наблюдават изтичане на урина от ануса, както и фекалии през урината. Състоянието е обратимо след адекватна оперативна намеса. Липсата на лечение  може да доведе до сепсис и в най-лошия случай до смърт.

4. Риба в пениса
Ако пираните, скатовете и кайманите не са достатъчно опасни за вас като същества обитаващи амазонските реки, то имайте предвид, че съществува малка рибка наречена Кандиру, която чрез хрилете си усеща човешката урина. Ако сте решили да се облекчите в река Амазонка, трябва да знаете, че това съвсем не е препоръчително. Рибката е достатъчно малка, за да влезе в пикочният ви канал. Веднъж попаднала там, тя отваря редица от малки шипове, които се впиват в уретрата. Това предизвиква толкова силна болка, че ако човек не е под упойка, обикновено изпада в безсъзнание.

5. Погребан жив
Ако след обрязване част от пениса ви е отрязан заедно с препуциума, той може да се свие навътре към скротума и да се образува мастно наслояване около гениталиите. За щастие това се случва сравнително рядко и чрез хирургична интервенция, нещата могат да бъдат възстановени.

6. Проблем с извивката
Натрупване на плака в пещеристите тела на пениса, могат да предизвикат болестта на Пейрони. При това заболяване при което пенисът силно се изкривява и прави половият живот невъзможен. Притеснителен е факта, че 65 000 от 120 000 мъже в Щатите с това заболяване са в напреднала възраст. В този случай лекарствата и хирургията могат да помогнат, но крайният положителен резултат не гарантиран.

7. Счупване на пениса
Въпреки че няма кости, вашият пенис все пак може да бъде счупен. Това се получава при много силна ерекция по време на полов акт. В разгара и страстта си партньорката ви рязко и силно може да направи погрешно движение, което да доведе до разкъсване на кавернозните тела. Това причинява мигновена загуба на ерекция и силна подутина в следствие на изтичащата кръв. За съжаление няма данни пострадали мъже да са се излекували и възможността за възстановяване на сексуалната функция обикновено се свежда до нула.

8. Отхапване
След консумация на твърде много алкохол, повечето мъже губят ключовете, портфейлите или черпят целия бар. За съжаление има и случай при който мъж заспива на тротоара, а когато се събужда усеща непоносима болка в областта на слабините си. След секунди осъзнава, че пенисът му липсва. Свидетелите на тази случка разказват, че пенисът  на човека е бил отхапан от бездомно куче, докато той е бил почти в безсъзнание.

9. Перманентна татуировка
След любовно обещание, мъж татуира името на любимата си върху своето мъжко достойнство. В следствие на некадърния татуист, който е забивал иглата прекалено дълбоко, пострадалият получава увреждане на тъканите и намаляване на ерекцията. За негово щастие все още може да прави секс, макар и с не напълно еректирал член.

10. Тежък работен ден
Мъж в щата Флорида завежда дело срещу компанията, в която работи заради това, че половината му пенис е бил откъснат по време на работа от индустриална белачка за зеленчуци. Проблемът е бил в това, че той не е бил добре подготвен професионално, а машината е имала техническа неизправност. Крайният резултат е спечелено дело и половин пенис по-малко.