Мис България 2015 се казва Марина Войкова

Въпреки позагубения престиж на титлата това продължава да е един от най-значимите конкурси за красота у нас, където жури и фенско гласуване определиха коя е най-красивата жена у нас за 2015 година.

21-годишната Марина Войкова е от Елин Пелин и освен короната тя получи редица награди и стипендии за мода, но по мое мнение паричната стойност на наградите бе смехотворна, имайки в предвид факта, че корици по известни родни списания инкасират в пъти по-голям хонорар, въпреки че не са натоварени с отговорността да представляват родината ни на международната модна сцена.

Подгласнички на миската станаха Александрина Цветкова и Ирена Петрова. Трите заедно отиват на престижните международни конкурси „Мис Земя“, „Мис Планета“ и „Мис Глоуб“, за да защитят прозвището на страната ни, като една от най-красивите в Европа и Света.

Поздравления и успех на победителките и дано получат далеч още по-голям признание зад граница, където конкурсите за красота са малко по-слабо опорочени, отколкото по родните ширини.

Трите миски

Трите миски

Автор: Десислав Янкулов Снимки: Алекс Манчев