Мъжки хороскоп

По-добре късно, отколкото никога! Днес връзката ми със звездите беше трудна и се наложи да си включвам роуминга, за да сменим две-три приказки с тях. Хубавото е, че все пак се разбрахме и сега се явявам за пореден път в ролята на вестоносеца, който ще ви предскаже бъдещето. Готови ли сте? И да не сте, ето ви прогнозите за времето… пардон – за живота ви!

  • Овен – Тиха, спокойна и скучна седмица за овните. Докато едни ядат, пият и си бият жените, ти ще стоиш вкъщи, ще гледаш „Биг Брадър“ и ще чоплиш семки.

    Дано поне твоят фаворит спечели.
  • Телец – Славиш се със завидно спокойствие и хладнокръвие? Имам новина за теб, братко. Седмицата ще е от онези, в които ще си късаш нервите, ще си режеш вените и ще счупиш поредната клавиатура, докато още се опитваш по победиш малкото копеленце от Бразилия, което всеки път те бие на FIFA, защото ползва джойстик, а ти си още в каменната ера с клавиатура.
  • Близнаци – Седмицата се очертава да е добра, но не прекалено добра. Не си поставяй някакви високи очаквания, за да не се разочароваш от средния резултат. И все пак, по-добре в средата, отколкото на дъното, не мислиш ли?
  • Рак – Предстои ти динамична седмица с много случки, за които не би искал да разказваш на внуците, но пък със сълзи на очите ще разправяш пред приятели. Лекарите съветват – използвайте презервативи!
  • Лъв – Скуката така те е налегнала, че си готов дори да помагаш на жената за домакинските задължения. Съветът ми е да не го правиш, а да си намериш онова нещо, което да те разпали до такава степен, че да спираш да мислиш за него, само когато правиш секс. Макар, че ще видиш секс през крив макарон, ако и тази седмица забравиш да проснеш дрехите, въпреки че тя те е помолила многократно предната вечер.
  • Дева – Забрави за проблемите на другите, защото дойде време да решаваш своите собствени. Благородното дело си е благородно дело, но трябва да си и малко егоист. Време е да отидеш най-накрая и да си вземеш онзи часовник от магазина, заради който всеки път се спираш пред витрината, когато си на разходка с Милото.
  • Везни – Забавна седмица се задава на хоризонта. Като изключим работата, всичко останало ще ти носи удоволствия и весели моменти, които дори няма да имаш време да качиш във facebook. И утре е ден, спокойно. Светът ще разбере, че си си прекарал по-добре от всички останали.
  • Скорпион – Данъчните ще те натиснат сериозно в най-скоро време. Сега е моментът да си оправиш финансовата година, защото влизаме в декември, а изпуснеш ли сроковете може да се запознаеш и със съдията изпълнител.
  • Стрелец – Рожденикът да не се ослушва, ами да ходи да купува бутилка уиски и бонбони, че хората още си чакат обещаната почерпка, за която дуднеш от един месец насам. Хайде, материализирай си думите вече де!
  • Козирог – Напрежение ще те е обзело, но не се притеснявай. Ще се справиш с отличен резултат. Ако ли не – майната му! Утре ще му мислиш!
  • Водолей – Помниш ли обещанието, което си даде преди 11-12 месеца в новогодишната нощ? Не? Аз ще ти го припомня. Обеща си да си хванеш гадже, да си смениш работата, да се изнесеш от вашите и да си вземеш куче. Е, как ще го кръстиш, при положение, че другите неща са очевидно невъзможни?
  • Риби – Влизай в ролята и започвай да играеш филма, защото в противен случай ще те заклеймят като аутсайдера, който беше в училище, когато учителят по физкултура принуждаваше останалите деца да те избират в отбора си, за да не стоиш отстрани и да гледаш.

Автор: Десислав Янкулов