Как да купонясваш диво без да си вредиш на здравето

Ето ви един казус с повишена трудност. Личният ми опит гласи, че е много трудно човек да избухва на партита и в същото време да не приема вредни за здравето му неща. И все пак, оказва се, че не е невъзможно.

  1. Подбирайте си компанията – Обкръжението ви е от изключителна важност, когато става въпрос за купон.

    Ако движите с хора, които винаги завършват купона с повръщане в тоалетната, не очаквайте вечерта ви да мине контролирано. Подбирайте по-умерените хора, които знаят къде им е границата и рядко си позволяват да я прекрачат.
  2. Не опитвай от всичко на масата – Обикновено по партитата се взема бързо приготвена храна, което ще рече пържени неща. Ако никой не ви е искал мнението за подредбата на масата, тогава най-добре си донесете нещо. Естествено, не се излагайте с ябълка или портокал, а по-скоро нещо готино, но полезно. Да речем печено пиле или свински пържоли на скара.
  3. Никога не отивай гладен на купон – Особено, ако не си наясно дали изобщо ще има кльопачка. Идеята е хем да не си гладен, хем да не си сит. 3-4 варени яйца с малко салатка ще са идеалната комбинация, за да можеш да издържиш с часове само на алкохол, но и да пробваш от сушито.
  4. В деня на партито направи една сутрешна или следобедна тренировка – С нейна помощ ще повишиш тонуса си, за да си бодър вечерта, когато ще искаш да дивееш с мацките на дансинга. Мързелуването е враг на всичко забавно, защото човек има чувството, че постоянно му се спи и винаги е изморен.

Автор: Десислав Янкулов Източник: MensFitness