Отново проблеми в защитата ще измъчват Христо Янев при гостуването на Лудогорец

Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев отново има да решава сериозни проблеми в отбрана за неделното гостуване на Лудогорец. Аут заради счупени ребра е Христофор Хубчев, а до последно под въпрос ще е Александър Дюлгеров. И двамата не играха срещу Черно море. Все пак за бившия защитник на ЦСКА има надежда да се изправи срещу Лудогорец.

Днес преди заминаването за Разград Дюлгеров ще бъде подложен на фитнес тест. Съществува голяма вероятност бранителят да се качи в автобуса. Все пак “орлетата” нямат да рискуват здравето на играча, ако той не е готов на сто процента, пише “Тема спорт”.

На пейката след изтърпяно наказание ще се завърне старши треньорът Христо Янев, който не води отбора при домакинската загуба от Черно море с 0:1.

Пирин продължава да няма победа като гост този сезон – 3 равенства и 7 загуби. Със същите показатели е последният Спартак Варна, който доближи благоевградчани само на точка.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe