Разкриха най-доброто време за пазаруване на коледни подаръци

С нетърпение очакваме този петък от годината, когато цените във физическите и онлайн магазините падат драстично. Точно така, разбира се, че става дума за супер намаленията на Черен петък, пише Труд бг.

Всички очакваме с голямо нетърпение началото на ежегодната шопинг треска наречена Черен петък 2022. Пригответе се, защото не остана много време до началото…

Време е да разгледате всички наши предложения на парфюми и козметика както и на подаръчни комплекти и да се приготвите за огромните намаления, които ви очакват на този ден.

Последният петък на ноември се използва ежегодно като деня, в който всички магазини предлагат огромни отстъпки и намаления или т.нар. черен петък. Тъй като е трудно да се пазарува толкова много в един ден е хубаво да се подготвите със списъка още от сега.

НАПРАВЕТЕ СПИСЪК С ЖЕЛАНИТЕ ПРОДУКТИ  ЗА ЧЕРЕН ПЕТЪК

Не забравяйте, че наличностите са ограничени и много популярен продукт може да се разпродаде изключително бързо! Нашето предимство определено е, че като онлайн магазин разполагаме с огромен склад и големи наличности, но все пак не губете време и като изберете нещо го поръчайте преди останалите.

Редовно публикуваме актуални промоции и атрактивни оферти в социалните ни мрежи и в информационния бюлетин.

Тази година обявената официална дата за Черен петък 2022 е 25 ноември 2022, но не забравяйте, че повечето търговци започват своите кампании още от средата на месеца.

СЛЕД ЧЕРЕН ПЕТЪК ИДВА КИБЕРПОНЕДЕЛНИК

Ако нямате възможност да пазарувате на черния петък, можете да закупите всички свои любими продукти в идващия понеделник след него. Киберпонеделник е последният шанс за големи намаления преди коледната еуфория.

Не чакайте последния момент за коледни подаръци когато повечето рафтове на магазините са вече празни, а закупете коледните подаръци сигурно и изгодно по време на намаленията за черен петък.

По този начин спестявате пари и имате сигурен подарък, който ще подарите на Коледа. Изберете от огромния асортимент оригинални парфюми и маркова козметика на онлайн магазин Parfimo.bg и зарадвайте вашите близки със страхотни ароматни подаръци.