Стратегии за по-атрактивен профил

Мъжете и жените в нашето съвремие водят такъв начин на живот, че не намират време, за да си уреждат срещи по старомодния начин и за целта им е нужно да се възползват от неограничените възможности на сайтовете за запознанства.

Оказва се, че не е толкова лесно и не е достатъчно, ако просто си напишеш биографията в профила и качиш две-три снимки. Сега ще се опитам да обясня, какво е нужно да направиш, ако искаш да си едни гърди напред в опита да си намериш половинка, за да ти стане литър.

Първо нека се опитаме да разберем, какво търсят двата пола в отсрещния.

Мъжете най-често се заглеждаме по жени с атрактивна външност, които в краткосрочен и дългосрочен план изглеждат, като хора, които биха искали да прекарват времето си по-често по гръб. Жените от своя страна се оглеждат за мъже, които биха ги обезпечили финансово. И в двата случая не бива да се очаква, че това, което мислим, че искаме, е това, което наистина желаем.

И все пак мъжете можем много да се поучим от този прост факт. Затова трябва да наблегнем на професионалните си и личностни успехи. Жената би се заинтригувала, ако разбере от профила ти, че си стипендиант в университет или си бил сред специалните гости на значимо светско събитие. Подобни неща говорят, че не си поредният срещнат, а в теб има нещо по-специално.

Има и нещо друго много важно. Освен на думи, твърденията ти за успехи, трябва да са подкрепени и със снимки. Никой не би повярвам, ако кажеш, че държиш патента за колелото без вериги, ако не демонстрираш снимка, на която се здрависваш с директора на компанията, реализирала идеята ти. Снимките в този ред на мисли са много важна част от един атрактивен профил. Трябва да се подхожда с внимание към детайла.

Жените проявяват огромен интерес към малките неща. Да речем, че си качил снимка с друга красива жена. Дори положението на тялото ти говори много на заинтересованата жена, която ти разглежда профила. Дали се държиш за ръка, дали си я прегърнал, дали стоиш на педя разстояние, тя докосва ли те и така нататък.

Много важен е следващият съвет, който ще ти дам, защото го изпитвам на собствен гръб. Жените може да бъдат заинтригувани, ако те виждат в компанията на други жени, но не и ако всяка втора снимка в профила ти е с различна красавица. Всички бягат от плейбойте, когато влязат в онзи етап, когато търсят сериозна връзка. Да, очевидно знаеш, какво правиш в леглото, но на следващата сутрин най-често звъниш на таксиметровия шофьор, който ти е станал приятел, за дето му поддържаш толкова голяма и разнообразна кариера.

Атрактивният мъжки профил на кратко представлява следното:

  • Самостоятелна профилна снимка с прилично облекло.
  • Информация за настояща професия, успехи в близко и далечно минало и амбиция за бъдещи успехи.
  • Поредица от снимки в добра компания извън клубовете с преобладаваща част от самостоятелни снимки, известна част снимки с приятели и малка част с други жени в прилични пози.

Автор: Десислав Янкулов