Прочута порно звезда призна дали размерът има значение ВИДЕО

Бившата порно звезда Лиса Ан разкри дали размерът на мъжкото достойнство има значение. Еротичната актриса, която напусна порно индустрията през 2014 г., сега работи като спортен оператор и водещ на подкаст, пише Телеграф бг.

В последния си епизод на подкаста тя предложи доста разумен съвет на 46-годишен девственик, който се притесняваше от размера му.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

Ан интервюираше порнозвездата Никол Доши и след като говори за техния опит във филмовата индустрия за възрастни, Лиса започна да чете няколко писма от фенове.

Едно гласеше: „Аз съм на 46 години и никога не съм бил с жена… въпросът ми е какво всъщност е чувството секс? „Наднорменото тегло също означава, че имам микропенис, който е дълъг само три инча (7.62 сантиметра). Бих ли могъл да задоволя някога жена?“

От своя страна Лиса побърза да успокои загрижения си последовател.

Тя каза: „Трябва да се освободим от лошите преживявания, които сме имали, за да отворим вратата за добрите, които чакат да се случат.“

Което, ако се замислите, всъщност е доста разумен житейски съвет, пише LADbible.

Лиза продължи мисълта си, като заяви, че размерът всъщност няма значение.

„Що се отнася до по-малкия пенис, мъжете трябва да разберат, че жените се интересуват много по-малко от това, отколкото си мислите“, успокои бившата порно звезда.

Лиса дори разкри една доста огромна индустриална тайна.

„Причината много от мъжете да им изглеждат по-големи в индустрията е, защото са слаби, така че това дава добър фон, това е здрав разум, прави го да изглежда по-голям, точно като обезкосмяването“, сподели тя.

Лиса продължи да успокоява своя фен, като каза, че „никога не е твърде късно и съм сигурна, че има много жени на вашата възраст, които биха били много щастливи да прекарват времето си с вас“.

Бившата звезда в индустрията за възрастни не се спря дотук. Тя продължи да успокоява мъжката аудитория и да моли момчетата да „спрат да мерят пениса си“, защото никоя жена не е тръгнала да прави секс и е казала на човек „чакай, нека първо аз да го измеря“.

„Не е така, ние се интересуваме много по-малко от това, отколкото си мислите – вашата личност, вашата енергия, вашето отношение, вашето настроение, това е важното“, завърши тя.