Тялото ви кореспондира пряко с броя сексуални партньори в живота ви

Питали ли сте се, как трябва да изглеждате, за да разнообразявате повече сексуалния си живот? Най-вероятно – да. Има едно проучване, което дава известен отговор, позовавайки се на статистиката.

Учени са събрали данните от над 60 000 мъже и жени на възраст между 18 и 40 години, за да се опитат да достигнат до някакъв извод за това, какво трябва да е тялото ви, за да правите повече секс с различни партньори.

Оказва се, че във връзка с височината мъжете с нормален и висок ръст се радват на по-голямо внимание от дамите.

Средно хората с височина между 1.80м и 2.00м са имали по 7 партньорки в споменатия възрастов диапазон, докато мъжете под 180см средно са спали с две жени по-малко.

Лошото е, че човек реално няма какво да направи по въпроса с височината си. Но оказва се има и друга закономерност, от която могат да се възползват всички.

Ако сте с наднормено тегло, според учените, естествено, тогава шансовете ви да сте в добрата графа от статистиката се увеличават значително. Мъжете, които са над и около стандартите за килограми, са онези, които забиват най-често в леглото и то без да има толкова голямо значение от височината.

Формулата, по която можете да сметнете дали сте с наднормено тегло е проста. Вземате височината си в сантиметри, след това изваждате от нея килограмите си, ако разликата, която се получава, е по-малко от 100, значи сте с наднормено тегло. Давам пример със себе си, за да ви стане по-ясно. Висок съм 181 сантиметра и тежа 90 килограма, а това прави разлика от 91. Иначе казано – аз съм човек с наднормено тегло.

Имайте в предвид и нещо важно, което е извън обхвата на това проучване. Жените обикновено харесват мъже, които може и с малко, но да са по-високи от тях, а темата с килограмите е много спорна, защото винаги има разлика между човек, който спортува активно и такъв, който лежи по цял ден в креслото. И двамата може да са с еднакви килограми и еднаква височина, но разликата ще е огромна във външния им вид. Така че перфектната формула, за да се харесвате повече на жените е, ако се занимавате активно със спорт и полагате известни грижи за външния си вид – коса, брада, хигиена и т.н.

Автор: Десислав Янкулов