Бомба в … Секси мацка е първата участничка в „Игри на волята“ 2022 г.

В момента текат снимките на новия сезон на риалитито „Игри на волята“ в Царево. Още преди дни от продукцията анонсираха, че в този сезон битките ще са много по-тежки и именно затова кастът е главно от силно физически състезатели.

Агенция научи коя е първата участничка тази година, която е наистина сериозна претендентка за първото място в риалитито.

Красавицата се казва Михаела и спокойно може да бъде наречена българската Покахонтас.

Тя преподава в няколко популярни спортни центъра различни физически активности, сред които канго джъмпс, фитбол, стийл трейнинг и т.н.

Девойката обожава да тренира, да пътува, скачала е с парашут, карала е борд в пустинята, гмуркала се е и е фен на всякакви екстремни предизвикателства.

Михаела е в перфектна форма, което ясно личи от всичките й снимки в социалната мрежа.

За влизането в риалитито издаде самата тя, признавайки че ще отсъства три месеца от залата, за да се впусне в ново приключение. Подобно съобщение се появи и на официалната страница в социалните мрежи на спортния център, в който тя преподава.

В момента всички часове на Михаела са поети от нейни приятели, които я заместват, докато тя се състезава за голямата награда в „Игри на волята“.