Цяла България говори за пловдивчанина Атанас, ето защо

Пловдивчанинът Атанас Атанасов стана популярен с безапелационните си 18 поредни победи в обичаното предаване на БНТ „Последният печели“. С това свое постижение той изравни предишния рекорд по поредни победи на Мартин Иванов и съвсем малко не му достигна да стане едноличен лидер в класацията.

Рекордьорът победител разкри тайната на успешната си стратегия в телевизионно състезание и разкри как се създава богата обща култура.

„Интересът към познанието, което сам по себе си всеки човек трябва да има, води до най-различни знания в паметта.

Адреналинът е нещото, заради което се записах в това предаване. Той остана и след записите на предаването“, каза Атанасов в сутрешния блок на БНТ.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

„Силните ми области са музика. Определям се като експерт в тази сфера. Нямах тактика, във всяко предаване импровизирах. Най-важното е човек да остане спокоен. Правила в играта са такива, че късметът играе своята роля“, допълни той.

„Изръсих доста глупости в „Последният печели“. Най-голямата беше, че пратих белите мечки на Южния полюс, но имах и добри попадения. Това предаване е единственото, което съчетава магията на куиз игрите, магията на състезанията със своя биткаджийски елемент и магията на българското. Затова съветът ми е хората да се осмеляват и да се запишат за участие. Може някой да успее да подобри тези 18 поредни победи“, казва Атанасов .

„Самият снимачен процес представляваше едно от най-вълнуващите изживявания в нашия живот, тъй като моята съпруга беше с мен през цялото време. Именно съпругата ми ме накара да се запиша за участие в играта“, каза още той.