Изкуството на любовната игра

Ако си мислите, че любовната игра се свежда до малко орални ласки и отделяне на слюнки, жестоко се лъжете. Майсторите на любовната игра ни учат, че, ако искаме жената в леглото да е тигрица, тогава ще трябва доста повече да се постараем и да не претупваме нещата. А и може да не вярваш, но предшественикът на същинския секс, може да е също толкова як, стига да го правиш, като хората.

  • Говори ѝ – Не е задължително да използваш само мръсотии.

    Голяма част от жените не обичат така. Но, ако наричаш нещата с истинските им имена, може да е много готино. Нека клиторът си бъде клитор и пенисът – пенис. Нарицателни от типа на „котенцето“, „звяра“, „пеперудката“ и „бияча“ не са винаги най-добрата идея. И все пак зависи от жената. Просто питай, давай насоки и ще видиш как ще ви се получават много по-добре нещата.
  • Обръщай внимание и на двете гърди – Единствено при хората циците са постоянно наперени, за да може мъжът да изпитва по-лесно възбуда и жената да привлича вниманието. Затова отдавай заслуженото на природата или лекаря, защото най-вероятно гърдите ѝ са най-големият повод за гордост. А и знам, че ти се иска да се заровиш в тях, като прасе в тикви. Гледай само да не се лигавиш, като лабрадор, че тогава ще започнеш да убиваш романтиката.
  • Бъде нежен – Всички жени обичат нежните ласки. И по-грубите неща си падат доста, но за тях се изисква първо да усетиш желанията на мацката. Винаги започвай нежно. Целувки по врата, милувки по ханша, галене на бедрата и така нататък. Не я стискай прекалено силно, защото все пак е жена, а в училище винаги са ни учили, че жената е крехко цвете и ролята на мъжа е да го пази и закриля. Дори това да значи от самия него.
  • Съблечи я ти – Тя е положила много усилия, за да изглежда по начина, по който изглежда сега. На практика все едно е опаковала подаръка ти за рождения ден. От теб се изисква да го разопаковаш. Опитай се все пак да не разкъсваш роклята и бельото ѝ, защото има риск да съсипеш дрехи за стотици левове. Виж, един чорапогащник всеки би преживял, та дори да е 10-15 лева.
  • Не прекалявай с езиците – Няколко целувки и малко френска любов винаги са на почит, но като всяко хубаво нещо, прекаляването не е добра идея. Имаш устни, имаш ръце с 10 пръста, имаш всички онези мъжествени части на тялото, с които можеш да я докосваш. Пробвай с всяка от тях. Дори, просто да я стиснеш в прегръдките си, може да е доста приятно и за двама ви.
  • Наслаждавай се на времето„Бързата работа – срам за майстора!“ Който го е казал, сигурно е имал предвид любовната игра. Ако нямаш време, по-добре не започвай. Положи я внимателно на леглото, свали ѝ роклята, събуй ѝ бикините, гали я по всички части на тялото… никой не те гони, за да бягаш. Готиният секс в пълната му програма трябва да е поне 40-50 минути.
  • Научи се да ползваш и двете ръце – Сигурно ти е по-удобно с дясната, а може би с лявата, но, както всеки добър професионален футболист трябва да може да рита с двата крака, така и ти трябва да умееш да я пипаш и с двете ръце. Две винаги е повече от едно.
  • Не се спирай само върху една зона – Гледай сега да не се забравиш върху гърдите ѝ. 5-6 минути там, после 5-6 минути върху устните ѝ, след това 5-6 минути при краката, а накрая 5-6 минути между тях. Винаги завършваш с класика, то това е ясно. Накрая сумираш и виждаш, че си прекарал най-хубавите 30-40-50 минути от деня си.
  • Обръщай внимание на детайлите – Всяка една щриха от визията ѝ е била, заради теб. Прическата, обеците, обувките, бельото, роклята, грима… всичко! Отбелязвай това, защото ти сам държиш тя винаги да изтъква добрите ти постижение, като повишението или победата на мачлето с момчетата. Нейните малките поводи за гордост са свързани с визията ѝ. По-голямо признание от твоето няма как да получи.
  • Тормози я – И под тормоз разбирай малките закачки, като да я гризнеш нежно по врата или устните, да я погъделичкаш леко по стъпалата, да я хванеш здраво за косата и така нататък. Най-хубавото, което може да направиш, е да се усетиш, когато е близо до това да свърши и леко да се отдръпнеш. Тогава тя напълно е забравила за маниерите и играта на котка и мишка, в следствие на което ще видиш как очакващо ще ти дръпне главата към себе си и ще каже: „Моля те, не спирай!“

Запомни тези няколко прости съвета и  ще видиш как мигновено ще подобриш сексуалния си опит с половинката, която най-малкото ще забележи, че имаш желание за напредък и ще се включи в преследването на следващия оргазъм.