Огромен интерес за първото домакинство на Олимпиакос и Везенков в четвъртфиналите на Евролигата

Отборът на българския баскетболист Александър Везенков – Олимпиакос отбеляза сериозен интерес към билетите за първия мач от четвъртфиналните плейофи в Евролигата срещу Монако.

Серията започва на 20 април, когато е насрочено първото домакинство на Олимпиакос в Гърция. Вторият двубой ще се играе на 22 април, отново в Атина, а третият сблъсък, на който Монако ще е домакин, е планиран за 27 април. Играе се до три победи от пет възможни мача, така че евентуален четвърти двубой ще се проведе на 29 април, отново с домакин Монако.

При равенство 2:2 победи победителят ще бъде определен на гръцка земя.

Олимпиакос продаде 2500 билета само за 45 минути във вторник вечер след пускането им в продажба, обявиха от клуба. Цените на пропуските са от 10 до 200 евро. Необходимо условия за закупуване на билет е притежанието на КОВИД-сертификат.

Крайното класиране в редовния сезон на Евролигата по баскетбол за мъже ще стане ясно довечера след изиграването на последния отложен мач от 23-ия кръг между Макаби Тел Авив (Израел) и Фенербахче (Турция). Тогава ще се разбере разпределението на пето и шесто място между Макаби и Анадолу Ефес (Турция).

Освен двете четвъртфинални двубойки, които вече са ясни: Олимпиакос – Монако и Барселона (Испания) – Байерн Мюнхен (Германия), в останалите две – Реал Мадрид (Испания) ще играе срещу петия в крайното класиране, а Олимпия Милано (Италия) срещу шестия.