Nokia G21 вече се продава в България

HMD представи в България най-новия член от семейството на своята G-серия – Nokia G21. Смартфонът, който вече е достъпен в търговската мрежа у нас, хвърля ръкавица към конкурентите си в достъпния клас с впечатляващ тридневен живот на батерията, 50% по-бързо опресняване на екрана и отключване с лицево разпознаване, дори когато сте с маска.

 

Нов дизайн с познатата финландска издръжливост
Nokia G21 е с обновен дизайн – по-тънък, по-ергономичен и с променено разположение на основната камера. Изработен е от здрав поликарбонат и отдава почит на издръжливостта и скандинавското качество, които се очакват от телефоните Nokia, но с освежен силует на гамата.

Моделът е и с фрабрично поставен протектор за допълнителна сигурност при евентуално изпускане.

 

 

Спираща дъха фотография с Nokia G21

С тройната 50MP камера на този модел всеки може да създава професионално изглеждащи снимки с красиви детайли, дори при ниска осветеност. Изкуственият интелект на предната камерата пък гарантира, че вечерните ви селфита ще имат точното количество светлина и яснота на изображенията. Освен това, посредством AI Super Resolution, новите телефони повишават качеството на кадрите при zoom-ване за поразителен резултат.

 

 

Защита и дълъг живот за мобилните технологии без конкуренция

Три години ежемесечни актуализации на сигурността, за разлика от повечето смартфони в този ценови диапазон, означава, че Nokia G21 ще работи безпроблемно и ще ви подсигури защита за спокойствие по всяко време.

Внедряване на Mask режима за първи път в достъпния ценови клас с Nokia G21. Той ви гарантира, че можете да съхранявате данните си в безопасност, като се възползвате от удобството на отключването с лицево разпознаване винаги, дори когато носите защитната си маска.

Nokia G21 е готов за Android 12TM, така че винаги ще имате достъп до най-новите функции и ще притежавате смартфон, който можете да запазите по-дълго.

 

Смартфон, който ви дава пълна свобода на действие
Емблематичният за телефоните Nokia от близкото минало дълъг живот на батерията е наследството, с което брандът се гордее и днес, що се отнася до смартфоните. С ненадминатия тридневен живот на батерията на Nokia G21 можете да се насладите на почивката си извън града през уикенда, дори ако си забравите зарядното устройство.

 

 

Специално разработеният, чисто нов режим Super Battery Saver пък ви осигурява допълнително време без зареждане. Можете да избирате къде точно да се правят икономиите на енергия, така че да имате достъп до най-необходимите функции и приложения. Nokia G21 разполага с опция да активирате този режим още при 20%, вместо стандартните за Android 10% оставаща батерия.
Когато дойде моментът да заредите, можете да ползвате 18-ватовото бързо зареждане, за спестите време и да продължите с активното ползване на телефона.

 

 

Бърза реакция за по-висока производителност и повече развлечения
Въвеждането на честота на опресняването от 90 Hz в G-серията подобрява скоростта на скролването, улеснява писането и придава на снимките ви още по-професионален зафършек и мекота. Нерзависимо дали четете новини, или водите служебната си e-mail кореспонденция, усъвършенстваната реакция при докосване допринася за още по-пълноценно потребителско изживяване.

За първи път на устройство от серия G на Nokia, потребителите вече могат да гледат любимите си филми и сериали в Netflix в HD – оптимално качество на звука и картината, дори когато сте в движение.

 

 

Цена и наличност

Nokia G21 вече се предлага тук, тук, тук и тук в цвят Nordic Blue (скоро ще бъде наличен и в цвят Dusk) в конфигурация 4/64 GB на препоръчителна цена 329 лева, а през април се очаква и в конфигурация 4/128 GB.