Lenovo ThinkPad X13s e 5G лаптоп със Snapdragon процесор, издръжлива батерия и изкуствен интелект

Lenovo представи своето ново портфолио от иновативна компютърна техника, таблети и интелигентни решения на MWC2022. Новият ThinkPad X13s, разработен в сътрудничество с Qualcomm  и Microsoft, е първият в света, захранван от първокласната изчислителна платформа Snapdragon 8cx Gen 3, работеща с до Windows 11 Pro.

 

 

Ултра тънкият, ултра лек лаптоп осигурява невероятен многодневен живот на батерията, подобрено изживяване с изкуствен интелект и актуализирани опции за 5G свързване и поддръжка на приложения чрез програмата Microsoft App Assure. ThinkPad X13s е проектиран да консумира по-малко енергия.

Той притежава 13,3-инчови 16:10 дисплейни конфигурации с ниска мощност и с опции за докосване и Eyesafe с ниска синя светлина.

Snapdragon 8cx Gen 3 осигурява изключителна ефективност на батерията с очакваната производителност за премиум бизнес лаптоп. Благодарение на Snapdragon се осигурява повишаване на производителността на системно ниво до 57% и справяне с многозадачността с до 85% повече бързина. А възможностите за аудио и камера, ускорени от изкуствен интелект, създават потапящо изживяване при видеоконферентна връзка, което помага на потребителите да останат продуктивни и ангажирани.