Мотоциклетист открадна часовника на шофьор с Lamborghini, но след това… ВИДЕО

Предприемач, каращ луксозната си спортна кола Lamborghini в компанията на приятел, е станал обект на грабеж от въоръжен крадец на мотоциклет.

Камера за външно наблюдение, монтирана над натоварен път в Сао Пауло, Бразилия, е уловила момента на кражбата, а след това и как ограбеният бизнесмен преследва крадеца на мотоциклет.

Според съобщения в местните медии нападателят, заплашвайки с пистолет, е отнел часовник на стойност 195 хиляди бразилски реала (около 35 000 евро) от бизнесмена, чакащ на светофара.

Но собственикът на скъпия аксесоар не се примирил със загубата му и използвайки италианския си спортен автомобил на стойност 2 милиона бразилски реала (около 360 000 евро) като таран, ударил мотоциклетиста и разбил скъпия автомобил в стълб.

Бандитът успял да избяга заедно с часовника. Шофьорът и спътникът му излезли от колата твърде късно, за да попречат на престъпника да избяга, и били принудени да гледат безпомощно.

Според местната полиция заподозреният е оставил повредения си мотоциклет, мобилен телефон и пистолет 32-калибър на мястото на катастрофата. Следователите анализирали изоставените вещи и открили, че крадецът живее в покрайнините на град Табоан да Сера.

Полицаи отишли в дома му, за да го задържат, но той не бил там, след което крадецът на скъпия часовник бил обявен за издирване. 

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!