Samsung пусна ъпдейт, който подобрява работата на смарт часовниците Galaxy Watch 4

Samsung зарадваха собствениците на умните часовници от Galaxy Watch 4 серията с нова актуализация. Дългоочакваният ъпдейт предлага редица подобрения свързани с персонализация и функционалността. Собствениците на велосипеди и любителите на бягането ще останат доволни от софтуера, предимно от интеграцията на Interval Training режима. Това е полезен инструмент, с който да имате по-голям контрол над дистанцията, броя на обиколки, изминати километри, продължителност на тренировки и др.

След като въведете желаните параметри Galaxy Watch 4 ще създаде персонализирани сесии с различна интензивност, които отговарят по най-добър на физическото ви състояние. Основната цел на актуализацията ще е да се позволи на потребителите да живеят по-пълноценен и здравословен живот. Ако обичате да персонализирате своите джаджи също ще останете доволни от ъпдейта за умните часовници.

Освен допълнителните теми за промяна на циферблата ще са налични и стилни нови каишки за устройствата, информира mspoweruser.

 

 

Aктуализацията ще позволи да вдъхнете нов живот на Galaxy Watch 4 и ще ви напътства във всички уникални уелнес пътувания. Потребителите ще получат повече данни за прогреса на своите тренировки, чрез функция за телесния състав на организма. Данните ще се обработват и предоставят от Centr – дигитална фитнес програма на Крис Хемсуърт.

Целта на тази функция е проста: тя иска да ви помогне да промените вашето здраве, фитнес и начин на мислене към по-добро. Предвиден е и 30-дневен безплатен достъп до Centr. Компанията обещава партньорства с Adidas Running и Strava, с което допълнително да извлечете пълния потенциал от Galaxy Watch 4.

Сериозни подобрения ни очакват и по отношение на следенето на качеството на съня.