Samsung пусна три полезни функции за смарт часовниците Galaxy Watch 4

Голямото събитие, на което ще видим Galaxy S22 ще се излъчва онлайн във всички социални канали на Samsung. Така милиони потребители ще могат да станат съпричастни с иновациите на компанията. Часове преди официалния старт на Samsung Unpacked 2022 разбираме и за голям ъпдейт за собствениците на часовниците от Galaxy Watch 4 серията.

Разпространението на актуализацията ще започне от 9 февруари и в кратки срокове ще е налична за всички съвместими устройства.

Потребителите могат да очакват няколко много интересни подобрения, съобщава TomsGuide. Новият ъпдейт предлага практични иновации като допълнителни инструменти за поставяне на цели, обучение с виртуален асистент и персонализиране на тренировките.

Благодарение на тези функционалности смарт часовниците на Samsung ще станат дори още по-добри в следене на фитнес активностите ви.

 

 

След като инсталирате актуализацията ще можете да проследявате във времето всички ключови показатели, за да следите персонализираните си резултати. Сред тях са процента на телесните мазнини, индекса на телесна маса (ИТМ), мускулната маса, костната маса, процента на вода в тялото и други данни събирани от неинванзивният BIA сензор на Galaxy Watch 4 серията. Анализираните данни ще се осигуряват от Centr2 – дигитална фитнес програма, курирана от Крис Хемсуърт.

Собствениците на устройствата ще могат да изпробват безплатно премиум функциите на Centr2 за 30 дни. Новият ъпдейт предлага и още една полезна опция за любителите на бягането и колоезденето, които ще могат да поставят различни интервали. Така може предварително да задава цели за продължителност и разстояние, за да извлекат максимума от своите тренировки.

Промените обхващат и секцията за следене на качеството на съня, която освен допълнителни функции ще предложи и нов дизайн.