Първият таблет Nokia T20 вече се продава в България за цена от 429 лв.

Първият таблет на HMD Global – Nokia T20 – вече е достъпен за предварителни поръчки в България. Всеки, направил заявка за устройството до 09 фервуари, ще получи в комплект с него и специално създаден за модела предпазен флип калъф.

Nokia T20 предлага разнообразие от функции за всички нужди на потребителите – кристално ясни изображения на 10,4-инчов 2K екран с подсилено стъкло, алуминиев гръб, пространствено OZO Audio, OZO Playback, стерео говорители и мощна 8200mAh батерия с дълъг живот за ефективна работа, обучение и повече развлечения.

 

 

В промоционалния период Wi-Fi версията на таблета в комплект с подсиления флип калъф с функция стойка ще бъде на препоръчителна цена 429 лева.

За конфигурация 3/32 GB в цвят Deep Ocean в онлайн магазините на Технополис, Техномаркет, AMCO, Citytel, Plesio и Ozone.

Както при телефоните Nokia, сигурността и софтуерът остават основен фокус и в новата продуктова категория. Таблетът Nokia T20 e с гарантирани 2 г. актуализации на Android, заедно с 3 г. месечни ъпдейти на сигурността, за да сте винаги защитени.

Що се отнася до времето, прекарано пред екрана, предпазването на децата от прекомерна употреба на устройствата е също толкова важно, колкото и обучението и развиването на креативността им. Nokia T20 е сертифициран за синя светлина, за да бъде максимално щадящ за очите при продължително ползване.

 

 

Таблетът разполага и с надеждния режим Google Kids Space за най-малките, в който те могат да разглеждат и ползват приложения, книги и видеоклипове и така да стимулират любопитните си умове. Google Kids Space работи паралелно с Google профила на детето ви, за чието управление можете да се грижите чрез опцията за родителски контрол на Family Link.

Новият Nokia T20 е проектиран със същата скандинавска философия по отношение на дизайна като при телефоните Nokia – семпъл и изчистен силует, в който всеки детайл, ръб и повърхностно покритие хармонират и създават от самото начало усещане за лекота при ползване. Солидната метална конструкция на корпуса и полираната рамка на 3D дисплея прикрепят идеално големия екран към тънкото метално тяло за по-висока физическа издръжливост.

 

 

За още по-голямо спокойствие, специално създаденият подсилен калъф на Nokia T20 носи допълнителна защита и приляга плътно към устройството. Флип капакът е с адаптивен дизайн, може да се ползва като стойка и поддържа таблета в отлично състояние, както в първия ден от покупката. В периода на предварителни поръчки на устройството до 09 февруари потребителите ще го получат на промо цена в комплект със специалния калъф с флип капак.

Никой не иска да бъде прикован към кабела на зарядното, а с това устройство ще бъдете истински свободни, благодарение на дългия живот на неговата мощна 8200mAh батерия. Тя позволява 15 часа сърфиране в мрежата, седем часа конферентни разговори или 10 часа гледане на най-новите филми със семейството. Таблетът се предлага и с опция за ускорено зареждане, което означава, че можете да се върнете към важните си занимания на таблета по-бързо.

 

 

Независимо дали гледате най-новия сериал, или разбивате личен рекорд на любимата си игра, детайлите ще се открояват ярко на 2K дисплея на Nokia T20. А във времето на все по-честите видео разговори Nokia T20 е идеално пригоден да се справя с всичко от провеждане на важни бизнес срещи до участието ви в оспорвани виртуални викторини.

В свободното си време просто се отпуснете и се насладете на аудиокнига с децата или любимата си музика със зашеметяващо качество на звука. Благодарение на стерео високоговорителите с OZO Playback, ще долавяте всеки детайл и ще се потопите в наистина завладяваща звукова среда. С двойните микрофони пък можете да сте сигурни, че ще бъдете чути дори в шумна среда.