10 най-сексапилни актриси, които никога няма да видим голи

Ето един любопитен, но и тъжен материал, в който се разкриват 10-те актриси, които искаме, но най-вероятно никога няма да видим голи.

Материалът е на Playboy, като и ние заедно с тях проронваме сълза след всяка следваща в този черен списък.

  1. Дженифър Гарнър – В едно интервю тя някога категорично отхвърли възможността да се съблече гола на сцената или в някое от известните мъжките списания в САЩ.
  2. Исла Фишър – Тя дори държала да ѝ бъде наета дубльорка за голите сцени в „Ловци на шаферки“.

    Обяснява, че, ако веднъж се покаже гола, това означава напълно да се раздели със забавния си имидж.
  3. Джесика Симпсън – Скоро след като обяви, че се е запазила девствена до сватбата си, Джесика тресна още един тежък шамар на почитателите си, като заяви, че никога не би се снимала гола. „Няма значение дали ролята може да ми донесе Оскар. Просто няма да го направя!“
  4. Рейчъл Лейд Куук „Много съм срамежлива и затова няма да ме видите гола. Няма и моя дубльорка да намерите, защото едва ли има някоя, която да прилича чак толкова на мен.“ Тъжно, Рейчъл! Тъжно!
  5. Джена Фишър – Актрисата заяви пред колеги, че „никога не би направила нещо, което не би искала да покаже на родителите си“.
  6. Блейк Лайвли – Звездата от „Клюкарката“ изненадващо няма никакво намерение да разкрива голяма част от физическите си дадености, като в шоуто се е почувствала „много странно“, когато трябвало да се появи в в един по-разголен тоалет.
  7. Рейчъл Билсън – Според красавицата филмите могат да са секси и сексуални без да се показват разни неща. „Готова съм да откажа всяка роля, ако се изисква да се съблека.“
  8. Джесика Алба – Тя едва не отказва ролята си в „Град на греха“, защото имало прекалено много плът. Там тя прави стриптийз, но така и не заголва гръд, което по никакъв начин не попречи на зрителя, за да се възбуди.
  9. Кристина Хендрикс – Тя не крие, че винаги се опитва да измести фокуса от тялото си и дори леко се е поразсърдила, че в „Момчетата от Медисън Авеню“ хората говорят само за тялото ѝ, но не и за играта ѝ.
  10. Мега Фокс„Не искам да се гледам после, как съм правила секс.“ – заявява сърдито Меган, когато я питат, защо не снима секс сцени. – „Прекалено суетна съм и само един кадър да ме покаже несъвършена и ще гледам на себе си, като хипопотам.“