Отново няма да гледаме ЛеБрон срещу Дюрант

Бруклин Нетс ще бъде без звездата си Кевин Дюрант за двубоя срещу ЛеБрон Джеймс и Лос Анджелис Лейкърс идната нощ от 3:00 часа, съобщиха от тима от НБА. Носителят на наградата за MVP за 2014 година отпада от мача, тъй като все още е в протоколите за безопасност по време на пандемията от COVID-19. 

Нетс обаче ще могат да разчитат на другата си суперзвезда Джеймс Хардън за мача. Според американските медиите седем баскетболисти на Нетс, сред които Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, са включени в протоколите в НБА. Брус Браун и Джеймс Джонсън са преминали през мерките срещу COVID-19 и ще вземат участие в двубоя. Аут са Дюрант, ЛаМаркъс Олдридж, Дейвид Дюк-младши, Кеслър Едуардс, Джо Харис, Кайри Ървинг, Камерън Томас и Дей’Рон Шарп.

Бруклин е с баланс от 21-9 в 30 мача през целия сезон. Те са най-добрият отбор в Източната конференция, докато от другата страна Лейкърс се намират на шеста позиция на Запад с актив от 16-17.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages