YouTube вече позволява да включвате звука и да превъртате във видео превютата

Най-популярната видео услуга в интернет вече предлага възможност да преглеждаме клиповете, които ни препоръчва в началната страница на YouTube. По този начин се улесняват потребителите в избора на съдържание. От компанията са готови с ъпдейт, който ще предостави допълнителен контрол при визуализиране на клиповете в YouTube.

Следващият път, когато сърфирате в своята емисия от видео клипове ще разполагате с повече възможности.

Така например, ако харесате препоръчан клип, който не искате да стартирате сега ще има как да включите звука. Досега това не беше възможно.

Предвидена е и опцията да превъртате напред и назад в превюто на видео, което също може да е доста полезно. За целта трябва да придвижите слайдера в долната част, съобщава AndroidHeadlines.

 

 

Горепосочените подобрения са част от YouTube 16.46.37 версията за устройства с Android. Потърсете приложението в Google Play, кликнете „What’s New“ и скролнете до долната част. Ако ъпдейта е наличен ще може да го инсталирате.

В случай, че актуализацията не е налична ще трябва да изчакате, тъй като Google поетапно ъпдейтват съвместимите устройства. Скоро се очаква YouTube да предложи промени в дизайна, които са вдъхновени от Material You дизайнерския език.

Много приложения на Google вече бяха актуализирани с обновения UI интерфейс.

 

Oще от Digital: Можем да превеждаме коментарите в YouTube на повече от 100 езика