Идеалното мъжко тяло, според жените

Не е изненада, че мъжкото и женското мислене  и мнение са тотално различни. Затова ние от The Mainline открихме проучване, в което участват хиляди мъже и жени, които дават мнението си, кое е перфектното мъжко тяло. Резултатите са доста интересни, вижте ги.

След проучването резултатите са налице.

72, 5 процента от жените избират тялото на Брад Пит. Според тях неговото тяло е най-атрактивно. На второ място с 11, 8 процента слагат тялото на Хенри Ролинс. Ако не е изваяно като на Пит, предпочитат по изчистено, леко космато и татуирано, тоест тяло на рок звезда. На трето се нарежда с 9, 8 процента ММА борците в тежка катерогия, това привлича жените, заради силата, а на последните места отиват, слаби и кльощави тела с 2 процента и мускулесто тяло с 1 процент. Жените казват, че прекаленото много оформени мускули, правят един мъж суетен и те предпочитат да го избягват.

След това въпроса, кое мъжко тяло е перфектно , беше зададен на мъжете и техният отговор е 50 процента предпочитат да са мускулести, а 40 процента предпочитат да имат тялото на Брад Пит.

2.Отпуснати тела – може, слаби и кокалести – НЕ

Вокалистът на Ред Хот Чили Пепърс, печели в тази класация с 58, 3 процента според женските гласове. Интересното е тялото На Джерард Бътлър, когато е отпуснат с коремче, на 15 процента от жените им харесва. Никоя от гласуващите, не е избрала слабото мъжко тяло.

3.Какво искат жените от едно мъжко тяло.

ideal-male-body-lesson-2-health-is-hot1

На този въпрос те отговориха многозначително, но всички са съгласни с едно. Тялото трябва да се поддържа здраво. Здравето е най-важно.

89, 2 процента от жените искат мъжете да се грижат здравословно за телата си

74, 5 процента искат мъжът да е по силен от тях

61, 8 процента искат мъжа да може да ги защитава

60, 8 процента искат мъжа да изглежда красив и да се чувства така

58, 8 процента от жените мислят, че големите мъжки ръце са много важна част от тялото

2, 9 процента харесват мускулесто тяло тип 50 Cent

4.Ако един мъж е едър

ideal-male-body-gerard-butler-muscular-or-fat

Ако по природа мъжа си е едър, жените отговарят, че им харесва, той да е поддържан. След разглеждането на два периода на Бътлър 78, 4 процента харесаха поддържаното тяло, за 20, 6 процента е без значение, коя от двете снимки и за 1 процент предпочитат отпуснатото.

5, Ако един мъж е слаб

ideal-male-body-Christian-Bale-muscular-or-skinny

На въпроса, ако приятелят ви е слаб по природа, какво предпочитате да направи с тялото си. 82, 4 процента от жените казват, че предпочитат, той да наедрее, 8, 8 процента са безразлични и 8, 8 процента предпочита да си е такъв, какъвто си е.

6.Ако тялото е мускулесто

Жените не харесват, твърде оформени мускули, гърди, ребра и плочки. 63, 2 процента предпочита релефа на Боб Харпер, треньора от The Biggest Loser, след това тялото на Раян Рейнолдс с 24, 2 процента, а 11 процента предпочитат модел на бельо с изразен релеф. Интересното е, че според жените , мъжкото тяло изглежда по естествено и красиво, когато не е толкова релефно.

7.Перфектното мъжко тяло за плажа

82, 3 процента, предпочитат тяло на спортист, 9, 4 предпочитат мускули, 6, 3 процента предпочитат нормално телосложение, а 2, 1 процента предпочитат нацепени мускули.

Сега да обобщим

Според жените най-добре изглежда един мъж, ако има телосложението на

Мъжкото мнение е тотално различно, според проучването.