YouTube вече позволява да продължим да гледаме видео от смартфона на компютъра

YouTube предлага разнообразна колекция от видео съдържание, с която трудно могат да се похвалят алтернативните платформи. Гледането на клипове, документални филми, интервюта и други полезни видео материали са предпочитан начин за забавление. Все повече хора го правят от смартфоните, когато пътуват или са в движение.

Най-добрият начин да се насладите на съдържанието в YouTube е от големите екрани на телевизорите.

Google са се фокусирали върху този компонент от работата на видео услугата с последната актуализация. Потребителите, които използват активно своите профили ще могат да се възползват от още по-добра интеграция между мобилната и уеб версията на YouTube.

Това ще е възмoжно с добавянето на „Continue Watching“ опция във видеo плейъра, с който да продължите да гледате дадено видео, съобщавa 9to5google.

 

 

По този начин е възможно да стартирате видео oт смартфоните, което да се стартира и да продължи от същия момент от онлайн версията на YouTube. Миниатюрният плейър за видео, който виждате при скролване в своя профил ще запази и синхронизира информацията между двете устройства. Новата функция работи, дори когато спрете приложението, но също и като паузирате YouTube от мобилната джаджа.

Важно е да уточним, че засега няма как да стартирате видео от уеб версията и да го продължите на смартфоните. Засега това ще е възможно единствено в обратния вариант. Google вече разпространяват ъпдейтите, които ще са налични за всички до няколко дни.