Аудио слушалките Xiaomi Earphones 3 с технология за шумопотискане ще бъдат представени на 27 септември

Аудио слушалките се утвърждават като предпочитан аксесоар за собствениците на смартфони. Слушането на любимите парчета, забавлението с игри и гледането на мултимедия е много по-добро с качествен звук. Водещите производители често обвързват премиерата устройства от висок клас и с нови слушалки.

Една от водещите тенденции в тази продуктова категория са т.

нар. „True Wireless“ слушалки, които освен атрактивният дизайн предлагат и системи за блокиране на околния шум. Xiaomi се превръщат във влиятелен фактор сред европейските потребители и също имат сериозни амбиции за тази категория.

Китайският производител подготвя премиерата на нов модел, който се казва True Wireless Noise Cancelling Earphones 3. Според данни на GizChina представянето на слушалките ще стане факт на 27 септември. Водещо предимство ще бъде поддръжката на технология за активно шумопотискане (ANC).

Другият важен детайл, който знаем е максималната дълбочина за намаляване на звука от 40 dB.

 

 

Припомняме ви, че Xiaomi FlipBuds Pro също предлагат тази функция, което означава, че новия модел няма да бъде първият с технологията. Свързването с други устройства с Bluetooth 5.0 е друга характеристика, която ще ние предложат True Wireless Noise Cancelling Earphones 3.

Компанията потвърди още и поддръжка на SBC и AAC аудио кодеци за максимално кристален звук. Слушалките ще имат IPX4-сертифициран корпус и ще могат да се управляват с жестови команди. Системата Dual Device Intelligent Connection и различни нива на ANC също са част от иновативните функции на True Wireless Noise Cancelling Earphones 3,

Все още няма информация за живота на батерията, който ще гарантират слушалките. Това важи и за за цената, която ще бъде потвърдена официално на 27 септември.