Solar Christmas 2015 ще е с хедлайнъри Фед ле Гранд и Виктор Калдерон

Станаха ясни диджейте, които ще взривяват предколедна София с парчетата си на Solar Christmas 2015 и това са двама от най-големите – Фед ле Гранд и Виктор Калдерон.

Именно двамата направиха най-яките партита това лято на Cacao Слънчев Бряг, където хиляди не искаха нощта да свършва, когато те миксираха зад пулта.

От Yalta Club изглежда са запомнили добре, че именно двамата биха направили шоуто на годината, благодарение на което са наели зали 5 и 6 в Inter Expo Center за арена на забавлението.

Всички фенове из цялата страна тръпнат в очакване за момента, в който ще бъдат пуснати билетите в продажба, за да си гарантират място сред привилегированите.

Все още не е обявена дата и начин на разпространение, но се очаква до края на този месец ценните хартийки да бъдат в някоя от мрежите разпространители на билети за различни събития от подобен характер.

Партито все пак е планирано за 19 декември 2015, като мястото го разбрахте по-горе.

Ние от TheMainline.bg  ще ви информираме своевременно, за да можете всички да получите достъп до едно от най-яките хаус партита, които столицата ще е виждала през последните години.