Смарт часовника Garmin Veru 2 се продава в два размера с много фитнес функции и AMOLED дисплей

Garmin e бранд, който най-често свързваме с уникалните GPS технологии, които предлага на потребителите. Компанията също така има много силно присъствие в сегмента на смарт часовници, особено сред устройствата от премиум клас. Портфолиото от хардуер и софтуерни решения на Garmin е фокусирано предимно към потребителите с динамичен начин на живот. 

Ако се интересувате от продуктите на компанията ще ви информираме за най-новите часовници на Garmin, които се казват Venu 2 и Venu 2S.

Една от най-интересните характеристики, които предлагат моделите е интеграцията на AMOLED дисплей. Tова ще гарантира на потребителите още по-ярки и наситени цветове, дори при употреба на пряка слънчева светлина.

Защитно стъкло Gorilla Glass 3 ще предпазва екрана на устройствата от драскотини, удар и външни влияния. Бъдещите собственици на Venu 2 ще могат да се възползват от актуализиран интерфейс, който ще улеснява достъпа до полезна информация и включва интерактивни анимации на екрана, информира Pocket-Lint.

 

 

Двата модела поддържат над 25 различни режима за тренировки, включително тичане и плуване. Разнообразието от сензори позволява денонощно да следите ключови показатели на тялото, сред които сърдечния ритъм и кислорода в кръвта. Garmin Venu 2 и Venu 2S имат поликарбонатни корпуси, които са допълнени от неръждаема стомана в рамката.

Компанията твърди, че може да използвате смарт часовниците на дълбочина до 50 метра, но също да измервате нивата на стрес, качеството на съня и колко време се нуждаете от почивка след тренировка. Синхронизацията с Garmin Connect приложението ще възпроизвежда нотификации на екран, без да се налага да носите смартфона.

Умните часовници предлагат опция да изтегляте и синхронизирате до 650 песни от Spotify, Deezer и Amazon Music. Цената е €399.99.