Най-добрите приложения за сканиране на документи от смартфони с Android и iOS

Днес вече нямаме нужда от традиционните скенери в дома си, тъй като приложенията за сканиране за смартфони са изключително добри. Без значение какво искате да сканирате – документ, снимка, страница от книга, бележка – предложенията за най-добрите приложения за сканиране на New York Times ще ви свършат полезна работа. Ето кои са те:

1. Adobe Scan (Android, iOS)

Adobe Scan е изключително лесно за използване приложение, а резултатите са повече от страхотни.

Освен това, Adobe Scan автоматично съхранява всичко, което сте сканирали в Adobe Document Cloud, така че документите ви са достъпни от всеки телефон, таблет или компютър.

Приложението има и полезни специализирани режими благодарение, на които можете да добавяте нови контакти от визитки и да попълвате формуляри направо на вашето устройство.

 

 

2. Microsoft Office Lens (Android, iOS)

Ако често използвате Microsoft Office пакета, Microsoft Office Lens може би е вашето приложение. Сканираните документи може да бъдат запазени или като PDF файлове, или като PowerPoint слайдове. Резултатите не изглеждат толкова добре, колкото от Adobe Scan и може да намерите опциите му за споделяне досадно ограничени. Но неговото разпознаване на текст е от световна класа, което компенсира тези недостатъци.

3. ScanPro (Android, iOS)

ScanPro е по-пълнофункционално приложение, предлагащо неща като персонализирани папки за по-добра организация, интелигентно именуване на файлове, iCloud синхронизиране и автоматично качване по ваш избор на повече от дузина облачни услуги за съхранение. Резултатите от сканирането с ScanPro са добре изглеждащи документи и снимки. Приложението поддържа OCR технологията на 60 езика, а резултатите са много добри.