Няма да повярвате какво прави Асен Блатечки със сина си СНИМКИ

Асен Блатечки явно е от супер амбициозните родители, които са готови да направят чудеса от храброст, само и само детето им да поеме по успешен и доходоносен път в живота си.

Актьорът наскоро показа как уплътнява времето на малкия си син Борил, който по-често иначе виждаме на кадрите  в компанията на сексапилната си майка Диляна Попова.

6-годишният син на Блатечки вече има сериозно спортни амбиции и очевидно е наследило таланта на татко си в бойните изкуства. Така то вече е избрало своя любим спорт, а именно бразилското жиу-жицу.

И вече има бял колан, който символизира всъщност чистотата и все още липсата на задълбочени знания по жиу-жицу, но е етап, през който преминава всеки начинаещ ентусиаст.

Както е известно, в този спорт са валидни ценности като смирение, мотивация, а уважението към учителите и съотборниците в залата са от висшите неписани закони, пише „Монитор“.

Наскоро Блатечки, който преди години се е занимавал с карате и дори е ставал четирикратен шампион на България, показа в социалните мрежи и нагледно как протичат тренировките на Борил, на които го води лично той.

Още по-любопитното в случая е, че освен Борил, от съвсем малка с бойни изкуства се занимава и дъщерята на Асен Блатечки – Катерина, която е плод на любовта с първата му съпруга Катерина Горанова. Щерката на актьора е тренирала таекуондо от 3-годишна, но в момента се занимава активно с танци.