“Бекстрийт Бойс“ чакат БГ бебе. Ето коя е майката… СНИМКИ

„Бекстрийт Бойс“ чакат БГ бебе по Коледа. Братът  на русокосия Ник Картър – Аарън, който също е певец, очаква бебе от родната сексбомба Мелани Картър. 

След редица раздели и скандали двамата обявиха щастливото събитие навръх 8 март, като показаха два теста за бременност – единият от които положителен. 

„Мама и татко.

Вече виждам промяната у нас. Радвам се да видя как всичко ни се подреди през последните няколко месеца. Обичам те, скъпи“, написа в своя профил в Инстаграм силиконовата мадама под снимка, на която двамката с Аарън позират щастливи. 

Картър пък обяви щастливото събитие с видео, на което показва, че двойката е направила два теста за бременност. Единият е отрицателен, но по обясненията на певеца е направен по-рано, а другият е положителен. „Бременна си“, казва той на възлюбената си, а коментарите под поста са вече стотици. 

Любовната история на Мелани и Аарън започна в началото на миналата година. Нашенката така завъртя главата на музиканта, че той остави жена си и новороденото им дете. Бурните им взаимоотношения няколко пъти приключваха с раздяла, дори с нощуване в ареста за българката. 

Въпреки всичко от лятото двамата са неразделни. Преместиха се в нов дом, който изпълнителят купи, а имат и няколко кучета домашни любимци. 

В момента Картър не е фокусирал творческата си енергия в музика, оставил я е на заден план, защото е решил да влиза в професионалния бокс, откъдето да вади повече пари.