Жена поръча iPhone 12 Pro Max от сайта на Apple, но получи напитка с вкус на ябълка

Покупката на смартфон от висок клас е инвестиция, която очаквате да се възвърне в следващите няколко години. Традиционният жизнен цикъл на устройствата е между две и три години, което зависи от самите потребители и начина, по който ги използват. Първите смартфони с 5-нанометрови процесори на Appple се превърнаха в един от най-търсените модели на пазара през 2020г.

Това не е случайно, като Аpple дори потвърди, че над 1 млрд.

потребители използват iPhone. Не е тайна, че iPhone се радва на голям интерес сред бизнес потребителите и хората с по-сериозни финансови възможности. Всяка сума, която надхвърля $1000 за мобилно устройство е сериозно вложение. Нормално е да очаквате най-доброто качество и поддръжка за вашия смартфон.

Дори и да изберете някой от най-скъпите устройства на пазара не е гаранция, че няма да останете разочаровани. Именно такъв е случая на жена от Китай, която е твърдо решена да се сдобие с iPhone от ново поколение.

 

 

След внимателно разглеждане на уеб сайта на Apple тя избира едно от най-скъпите предложения на компанията, а именно iPhone 12 Pro Max. Конкретната сума на поръчката надхвърля $1500, съобщава GizmoChina. Най-интересното е, че това се случва директно от уеб сайта на Apple, а не от страницата на външен търговец.

В крайна сметка жената не получава своя смартфон, а вместо това с изненада открива напитка с вкус на ябълка в кутията. Поръчката е направена така, че доставката да бъде изпратена в местен офис на куриерска фирма. Локалната компания за тази цел Express Mail Service твърди, че са получили iPhone 12 Pro Max.

Когато жената отива да си получи устройството, обаче остава неприятно изненадана от шегата. Най-вероятно става въпрос за кражба, но обстоятелствата вече се уточняват. Apple също потвърдиха, че са изпратили смартфона, като полицията е ангажирана да установи какво наистина се е случило с липсващия iPhone 12 Pro Max.