Бизнес лаптопите Lenovo ThinkPad вече поддържат Wi-Fi 6E и ултратъбрзия 5G WWAN стандарт

Китайският производител доминира пазара на лаптопи и компютри. Избухването на пандемията допълнително допринесе за солидените продажби през 2020г. Само преди дни ви съобщихме, че Lenovo продължават да са лидер в пазара на компютри в България.

Компанията продава всеки трети лаптоп на родния пазар и очакват още по-добро представяне през настоящата година.

Lenovo сега актуализираха своето разнообразно портфолио от устройства с бранда ThinkPad. Новите модели са фокусирани към бизнес потребителите и обещават да предложат най-добрите възможности за дистанционна работа и обучение.

Атрактивните предложения включват актуализирани Lenovo X13 и X13 Yoga със съотношение на екрана от 16:10, които са част от T и L сериите. Оптимален баланс между висока производителност, дълъг живот на батерията и елегантен дизайн предлагат ThinkPad P14s и P15s.

Избрани лаптопи от ThinkPad гамата са базирани на Wi-Fi 6E технологията и ултрабързия 5G WWAN стандарт, информира TechRadar. Провеждането на видеоконферентни разговори ще е максимално удобно с Full HD камерите, по-добрите дисплеи и Dolby Audio високоговорителите.

 

 

Изборът на нов модел от ThinkPad серията е подходящо решение и заради високата степен на сигурност, която предлагат лаптопите. Oпциите за конфигурация включват Intel Core vPro процесори от 11-та генерация или AMD Ryzen 5000. В допълнение към ултратънките лаптопи от Lenovo представиха и ъпгрейд на на-популярните си мобилни работни станции.

Актуализираните версии на Lenovo ThinkPad 14s и Lenovo ThinkPad 15s  ще се продават в различни версии с NVIDIA T500 видео карти с допълнителни CUDA ядра и 4GB VRAM. Процесорите са или от AMD Ryzen 5000 платформата или от 11-то поколение на Intel.

Всички представители на новите версии идват с X-Rite калибровка на цветовете за още по-реалистични и отличителни корпуси. Lenovo са сигурни, че предлагат най-доброто на своите клиенти, които могат да продължат да са продуктивни с обучението и работата си, докато продължава COVID-19 кризата.