Аудио книгите от Audible ще са достъпни през безплатната навигацията Waze

Waze е алтернативно приложение за навигация, което придоби голяма популярност с иновативните си функции. Платформата въведе атрактивни опции като споделяне на инциденти и камери за скорост. По този начин самите потребители допринасят в реално време с актуална информация за обстановката на пътя.

Купуването на Waze oт Google ускори разработката и включването на нови функции.

Компанията остави приложението да съществува независимо от Google Maps, което е добра новина за потребителите. Съществен принос за успеха на Waze има помощта на общността от хора, които го използват, както и интеграцията на външни услуги.

През последните месеци Waze получи ъпдейти, които позволяват да използваме Google Assistant и Amazon Music, докато работим с приложението. Следващото нововъведение вероятно ще допадне на доста потребители, тъй като Waze вече е част от Audio Player Program програмата на Audible.

Това означава, че ще имат достъп до колекция от над 600 хил. аудио книги и подкасти в популярната платформа, информира 9to5google.

 

 

Всеки регистриран профил в Audible може да продължи да слуша любимото си съдържание, докато работи с Waze като избере иконата с форма на музикална нота и избере Audible от потенциалните възможности. Разнобразните опции включват още Spotify, YouTube Music, iHeartRadio, Amazon Music, TuneIn и Pandora.

Селекцията от аудио платформи ще ви позволи да се наслаждавате на аудио книги, радио станции и да слушате новини, докато следите в реално време навигацията. Предвидена е възможност бързо да превключвате между приложенията инсталирани на устройствата, както и да ги синхронизирате с Waze.

Управлението на конкретните файлове включват стандартните бутони Play/Pause, Next/Previous. Тези символи продължават да са видими, докато виждате GPS координатите на екрана.

 

 

Oще от Digital: Waze вече позволява да създадем маршрут на компютъра и да го споделим със смартфона