Бум в хазартния браш!

След затварянето на голяма част от казината в цялата страна единственото с което могат да се задоволят любителите на залаганията са онлайн казината. След като политиците прекратиха монопола в хазартния бранш много от нещата които досега познавахме загубиха влиянието си (1).

Пристращяващите скреч карти и машинки дълго време няма да бъдат виждани благодарение на политическата ситуация в страната, но въпреки това онлайн бизнесът процъфтява. 

Водещия сайт Slotv.com може да се каже че разбива конкуренцията с офертите и разнообразието си. Въпреки скъпите изисквания и нововъведения онлайн хазарта се счита за едно от най-големите занимания извън работно време. Нуждата за залагане и последващата емоцията са нещо което играчите винаги ще търсят независимо дали са отворени залите или всичко е онлайн. Разбира се друга е ситуацията когато си заобиколен от други също толкова зарибени играчи, но затова са измислени и онлайн казината, където чувството не се губи.
С какво е по различен сайтът от останалите?
За да станеш част от тази общността на онлайн играчите със сигурност трябва го посетиш. Сайта разполага с най-новите и интересни игри както и стари класики. Но не за това платформата е на върха на класациите. Бонусите са това което го разделят от конкуренцията. Може би звучи невероятно, но получаваш бонус още след като се регистрираш в размер на 1500 евро и 150 безплатни завъртания. Малко са сайтовете които предоставят дори половината на този бонус на клиентите си камоли допълнителни. 

Спорните залози са нещото което заслужава най-много внимание в днешно време и затова има и опция за безплатен спортен залог. А ако това не ви стига има и още! През уикенда всеки има повече време за себе си. Какво по-хубаво ако спечелиш докато се забавляваш? Ако се възползваш от опцията Бонус уикенд можеш да имаш до 30 безплатни завъртания и възможност да заложиш на 3 спортни събития с общ коефициент до 3.4. Всеки един може да получи тези бонуси и дори повече стига да е навършил пълнолетие и да има дебитна или кредитна карта. Извършването на депозит дори не задължава клиентите да използват MasterCard или Visa. Сайта позволява още над 10 опции с които да извършиш плащането и да започнеш да играеш. 

Освен спортните залагания https://slotv.com/bg/tourneys разполага и с над 2500 игри които биват актуализирани почти всяка седмица. За да е по-удобно и лесно за играчите игрите са разделени на подгрупи като: Бакара, Кено, Бинго и разбира се Онлайн слотове. Разбирасе слотовете са специалността на сайта и повода за скока в хазартните печалби. Различните категории предлагат и турнири от които се печелят още по-големи награди.
Каква е политиката за нови играчи?
Дори и да не сте влизали в онлайн казино платформата има FAQ поле което подробно обяснява как точно се случват нещата в хазартния бранш. Всеки нов играч подробно бива разведен из сайта и неговите характеристики. Внимателно се обясняват и правата му. Въпреки че е сравнително нова хазартна платформа тя е изключително популярна. Освен множеството игри и помощта си към играчите сайтът има слотове от всички големи софтуерни доставчици като Play’n GO, EGT (Euro Games Technology), NetEnt и още много други. 

Въпреки регреса в хазарта през 2019 сайтове като правят този тип забавление възможно и атрактивно. Най-големия позитив на платформата е печалбата. Независимо на коя игра и по кое време джакпотите могат да надхвърлят 50000 долара и това е най-атрактивното. Дори в залите в Лас Вегас е трудно да спечелиш толкова ако нямаш вече изградена репутация или не си страшен късметлия. А с този сайт всеки регистрирал се играч може да спечели такива суми в комфорта на дома си. Дали играеш от настолен компютър или от мобилен телефон няма значение стига да има стабилна интернет връзка. Както казват във всевъзможни форуми „Печалбите валят стига да играеш достатъчно“.