Ювентус 0:0 Интер, гледайте тук!

Ювентус и Интер играят 1/2-финала реванш помежду си от турнира за Купата на Италия при резултат 0:0. В първия мач торинци спечелиха с 2:1 и имат сериозно предимство.

Треньорът на домакините Андреа Пирло залага на Кристиано Роналдо и Деян Кулушевски в предни позиции. Хуан Куадрадо и Федерико Бернардедски са на крилата, а в средата действат Родриго Бентанкур и Адриен Рабио.



Антонио Конте пък не може да използва наказаните Артуро Видал и Алексис Санчес. Той разчита на Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку в атака, като те са подкрепяни от по-задни позиции от Кристиан Ериксен. Марсело Брозович и Николо Барела пък движат играта в средата на терена.


В началото на мача и двата тима действаха предпозливо. Интер повече се задържаше в половината на своя съперник, но без да създаде някаква реална голова опасност.

Гостите все пак стигнаха до първата си възможност в 25-ата минута, когато Ериксен центрира от фаул и Лукаку с гърди отигра топката, но малко не му достигна, за да я насочи в очертанията на вратата.

Три минути по-късно пред Джанлуиджи Буфон отново стана горещо. Интер изпълни заучено положение след корнер, топката стигна до Лаутаро Мартинес, който бе в прекрасна позиция почти на празна врата, но отправи изключително нескопосан удар и не успя да открие резултата.

В 33-ата минута Марсело Брозович стреля от дистанция, но топката отиде право в ръцете на Буфон, който сигурно улови.

!