5 неща, които не знаем, а и жените не искат да ни кажат

Пичове, който успее да разбере жените, той най-вероятно ще е разбрал и смисъла на живота, ще е открил извънземните, ще е изобретил телепортацията и ще е намерил начин, да прекоси вселената. Едва ли скоро ще се роди такъв човек, така че е по-добре да започваме с хипотезите и да ви напиша 5 неща, които най-вероятно не знаем, но и няма да се намери жена, която да ни ги каже. За това се явяваме и ние с житейския си опит, колкото на муха винарка, за да се опитаме да разсеем малко мъглата.

  1. Не всичко в порното трябва да се прилага в леглото – Не си мисли, че, ако дупето ѝ се е заголило, докато чисти банята, това означава, че няма търпение да я обладаеш.

    По всяка вероятност е потна, мръсна и чорлава, а в момента ѝ е до всичко друго, но не и до секс. Погледай малко как ѝ се разклащат бузките и насъбери сила за по-късно, защото сега най-вероятно ще получиш викове и крясъци в отговор.
  2. Жените знаят какво им доставя удоволствие, но искат и ти сам да разбереш – Малцина са онези златни момичета, които са готови да ти дадат два-три бързи съвета, когато очевидно правиш грешните неща. Повечето ще те оставят да си свършиш започнатото и да те изритат от кревата, в мига в който се проснеш изтощен до тях. Очен контакт! Никога не забравяй очния контакт, защото очите никога не лъжат. Следи реакциите ѝ. Ако нещо не ѝ харесва, ще видиш как погледа ѝ блуждае някъде или просто стои там, като труп. Но, ако ѝ харесва, ще го забележиш веднага в извивките на тялото ѝ. Ще потреперва тук и там, а ти е добре да си водиш записки, макар и да не трябва да си изкарал лист и химикалка веднага, а най-добре после, докато е в банята.
  3. Когато ти каже, че ѝ е малко, това не значи, че иска да я клатиш в продължение на часове – Може и да знаеш, може и да не знаеш, но вагината си има собствено овлажняване, което не е безгранично. На жените им трябват няколко минути, за да се възбудят достатъчно, че да можеш безпроблемно да нахлуеш в свещения граал. После им трябват поне 10-15 минути, за да могат да изпитат поне един оргазъм, но, ако искаш сексът да е уникален, трябва да се постараеш повече. Идеалният полов акт за женската половина от света трае между 20 и 40 минути. Лангъркаш ли я повече от час и половина, вече сам ще усетиш как започва да изсъхва и да боли. Наложи ли се да ползвате помощни средства, най-добре прекратете за твое и нейно добро.
  4. Оргазмът не е най-важното – Не съм много сигурен за това, но уж било така. Сексът бил як и без голямото „О“ накрая. При мъжете е ясно, че този край е неизбежен, само силата му е различна, докато жените често изпитват проблеми при достигането до големия финал. Твоята мисия в живота трябва да е да я накараш да свършва винаги, докато е с теб. Едва ли може да има по-благодарна жена, от онази, която до вчера не е знаела какво е да се гърчиш в екстаз и да намери правилния човек, който да я докара до това състояние. Междувременно не го мисли за такъв голям проблем, тъй като тя си е свикнала и въпреки това се забавлява, докато правите секс.
  5. Жените издържат повече на болка от нас, но и са по-чувствителни – Ако някой научно може да ми обясни как става това, ще го призная! Странното е, че е факт, с който трябва да се съобразяваме. Неслучайно жените издържат повече на кола маска, правене на татуировки, пиърсинг и т.н. Но в същото време кожата им е далеч по-нежна от мъжката. Именно, благодарение на този парадокс, е добре да си говорите по време на ласки. Кога иска да си по-груб и кога да си по-нежен. Една и съща жена, обича и двете неща и то в двете крайности. Точно за това всеки път ѝ говори, докато се любите и използвай пръстите си по всевъзможни начини.