Мъжки хороскоп

Впрягам всичките си налични свръхестествени сили, за да ви срещна със съдбата. Пригответе се, защото на днешния празничен ден ви предстоят много хубави емоции, а и несъмнено духовете на прадедите ни ще се постараят седмицата да мине перфектно.

  • Овен – Днес на половинката ви ще ѝ се иска да се съединявате и то по не един и два стандартни начина. Като минаваш покрай магазина за хляб, не забравяй да си купиш и кутийка с презервативи, както и сок от портокал.

    Очертава ти се маратон!
  • Телец – Седмицата ви ще е осеяна с трудности, но всички ще са с положителен резултат. Дамата, която сте поканили на среща, ще приеме, въпреки колебанията си, а служебните задължения ще са с вдигнат палец.
  • Близнаци – Пак любов… Гледайте само да се пазите от нежелана бременност. Да, знам че е трудно да го извадиш, баш кога е най-хубаво, ама се налага!
  • Рак – Седмица на разкритията ти предстои. На вратата ще получиш кошница с бебе в нея и бележка: „Помниш ли какво направи миналото лято?“ Добре, че бебето ще е черно, че да можеш спокойно да го оставиш в сиропиталище, тъй като си расист и си влизал само в бели мадами в последните 7-8 години.
  • Лъв – Онзи ден „Троновете“ счупиха пак рекордите по Емита, а пък ти нали си лъв, а лъвовете са Ланистърите… Ако ми следиш логиката, ще разбереш, че е време да прегледаш наново сериала, че то за друго не става тази седмица.
  • Дева – Край на месеца на девите и край на хубавите им дни. Във вселената има баланс и той гласи, че каквото се дава, после трябва да се вземе и обратното. Слагай каската и наколенките, че лоши дни ти предстоят.
  • Везни – Заеби ги другите! Каквото и да си намислил, направи си го сам, защото останалите ще пречат само. Е, ако ти се налага да копаеш яма или да буташ някоя стена, ще преживееш компанията на останалите, ако не искаш да се изгърбиш, естествено.
  • Скорпион – Тихомълком си прави, каквото си знаеш. Никой не бива да те бута, защото говорим за твоите мечти и цели. Нищо, че са свързани с лентяйство по цял ден, пиене на бира и гледане на мачове.
  • Стрелец – Време е за планове. Навлизаме в ноември, а вилите и хижите за Нова Година започват да се заемат вече. Помисли добре къде и с кого искаш да си на 31 декември, защото тази седмица трябва да вкараш плановете си в ход, ако искаш да направиш всичко по свой вкус, а не накрая да се обадиш на майка ти и баща ти, за да ги попиташ дали може да им отидеш на гости за празника.
  • Козирог – Небето ти е граница! Днес и кола да те блъсне, ще останеш жив и здрав, ще му одереш кожата за инцидента на шофьора и ще пишат във вестниците за теб, че си новият Железен човек.
  • Водолей – Стига с тази параноя, бе братко! Напълнил си мазата с буркани, колко още компота ще ти трябват, за да изкараш зимата?! Спри се вече и почни да си харчиш заплатата за по-приятни неща, като курви, алкохол и наркотици! Живееш един живот все пак.
  • Риби – Време е да се обадиш на жената и да ѝ се извиниш, макар и да не знаеш за какво. Ако все пак те попита, ще ѝ кажеш: „За всичко! Обичам те повече от себе си!“ Знаем, че няма да е истина, ама пък ще можеш отново да си спиш на леглото, макар и да ти се полагат там някакви 50 квадратни сантиметра от него.