Как да станеш звяр в леглото

Добрият секс не е въпрос на късмет. За да го получи човек, първо трябва да се постарае и да положи определени усилия, знания и умения. Става въпрос за поемане на инициатива, като не забравяме да добавим определено количество топлина и чувства в действията си. Когато овладеете няколко успешни стратегии, ще получите доверието на вашата партньорка, а това ще се трансформира в неугасващ пламък помежду ви.

Комбинацията от нежност, момент на изненада и малко мръсни думи могат да ви превърнат в любовник, който всяка жена би желала в леглото си.

Предлагаме ви 8 прости правила, които да следвате и да се превърнете в незаменим за своята половинка партньор.

1. Фокусирайте се върху любовната игра
Искате да правите секс, който да продължи цяла нощ? В такъв случай ще е необходимо да обърнете значително внимание на любовната игра. Трябва да знаете как да предразположите партньорката си. Бъдете нежни и взискателни към това, което правите. Изпълнявайте нещата с чувство защото жените обичат вниманието и веднъж разпалена, страстта може да продължи цяла нощ.

2. Възбудете я
Когато правите нещата правилно и с достатъчно старание, бъдете сигурни, че тя ще го забележи и оцени. Старанието винаги дава резултат, а веднъж след като сте успели да я накарате да премине във втората фаза на възбуда, бъдете уверени, че ще направи всичко възможно, за да ви угоди.

3. Говорете й мръсотии
Най-подходящото място за това е в спалнята. Къде другаде? За нея ще е изключително възбуждащо да чуе за вашите сексуални желания и фантазии, особено ако не сте забравили да включите и нея в тях. Палавият изказ ще я накара да усети неща, които не е усещала с никой преди вас.

4. Почувствайте допира
Въпреки, че пазара е наводнен с какви ли не марки презервативи, нашия съвет е да се насочите, към тези, които ви осигуряват най-добро качество и разнообразие. Изработени от висококачествен латекс изборът към модел е наистина неограничен. Ако искате да почувствате половинката си истински можете да изберете тези от най-фина материя. Ако имате проблем с преждевременната еякулация, вашият избор може да бъде насочен към моделите със специален лубрикант имащ за цел да забави кулминационната ви точка.

5. Направете го набързо
Внезапният порив понякога може да бъде в пъти по вълнуващ от традиционния секс. Направете го внезапно на необичайно място. Независимо дали е на стълбите или в кухнята, тук важен е момента на изненадата. Разбира се опитайте се да спазвате благоприличие ако се намирате на обществено място.

6. Бъдете хлъзгави
Няма по-голямо удоволствие от това да се използва лубрикант по време на секс. Той е подходящ както за масажиране на ерогенните зони така и за анален секс. Запомнете, че при половия акт най-голямото удоволствие идва от влагата.

7. Забавете темпото

Когато правите секс, не забравяйте, че не сте на състезание. Забавете темпото и обърнете внимание на детайлите. Насладете се на всяко едно усещане и допир, който чувствате, а когато усетите, че оргазмът ви наближава, си дайте почивка от тридесет секунди и отново продължете. Това е една от формулите за получаване на експлозивна еякулация.

8. Използвайте секс играчки
Можете да се учудите, но това е един от ключовете на добрия секс. Специално създадени стимулатори могат да накарат жената да изпита незабравими моменти. Не се притеснявайте да ги използвате. Партньорката ви никога няма да ви замени с тях, но ще е очарована ако предложите малко разнообразие в леглото.