Tesla ще предлагат платен режим за пълна автономност на електромобилите през 2021г.

Tesla изиграха водеща роля в превръщането на електрическите автомобили в реалност за масовия потребител. Уникалният дизайн, просторният интериор, дългия пробег с едно зареждане и автопилот режима са само част от предимствата на моделите на компанията. Специален екип от специалисти на Tesla постоянно се грижи, че автомобилите предлагат достъп до най-модерните софтуерни технологии.

Вероятно сте чували за полезната функция „Smart Summon“, която позволява автомобила да се стартира и придвижи самa до вас, преодолявайки безопасно препятствията по пътя си.

Максималната дистанция е 60 метра, което е напълно подходящо бързо да откриете колата на голям паркинг или когато излизате от търговски магазин.

Смарт функцията е част от Full-Self Driving пакета, който Теsla предлага на своите клиенти. Собствениците на автомобили на компанията също така могат да се възползват от автопилот режима, който поема пълния контрол над автомобила за определен период от време. През това време водачите виждат всички важни данни на централната конзола, но ръцете им остават свободни.

 

 

В момента потребителите могат да купят Full Self-Driving пакета на цена от $10 хил., като Илон Мъск вече загатна, че функцията може да е достъпна с месечен абонамент. По този начин Tesla ще позволят на много повече хора да тестват ексклузивните функции и нямат намерение да плащат $10 хил.

Все още не знаем каква ще бъде цената на Full Self-Driving пакета, но от Electrek твърдят, че месечната такса ще е от порядъка на $400. Шефът на Tesla потвърди в Twitter, че предстоящата платена услуга за достъп до Full Self-Driving пакет и се плаща месечно ще е налична през следвaщата година.

Допълнително ще разберем повече детайли кога и на каква цена ще е достъпна тази екстра за собствениците на Tesla.

 

TagsTesla