Документи за НЛО на ВМС на САЩ изтекоха в мрежата СНИМКИ

Това, което Пентагонът крие от години, стана известно на целия свят. В мрежата изтекоха документи, които се съхраняват под гриф „строго секретно“.

В тях става дума за странен обект, който преминава над Атлантическия океан. Той е засечен от пилотите на американския флот и те успяват да му направят само една единствена снимка.

Според думите пилотите, на височина 11 километра те са видели нещо, което прилича на сребърен куб, но така и не са разбрали какво точно представлява неидентифицираният обект. Затова за всеки случай в доклада за военното ведомство е включено предположение за неговия извънземен произход.

Припомняме, че през миналия месец потребителите в мрежата откриха сензационен документ за НЛО и извънземни на официалния уебсайт на ФБР. Файлът е 69 страници. Съобщава се, че документът е бил разсекретен още през 2011 г.

Докладът описва няколко наблюдения за НЛО и извънземни, които са се случили през 1947 г. в САЩ.  Агент на ФБР се опитва не само да събира подобни случаи, но и да ги анализира за целите на националната сигурност.

Превод и редакция