Истинска бомба с разкриването на победителя в “Маскираният певец“

Приключи сезон 2 на риалитито „Маскираният певец“. И последният образ в шоуто излезе на светло. Победителят тази година в предаването е Баба Яга, а под маската бе Боби Турбото. 

Призът бе връчен от миналогодишният победител Михаела Маринова, която тогава се подвизаваше в образа на Гарванът.

„Огромно благодаря, че ме поканиха в този формат. Мерси на всички, които се грижеха за мен 3 месеца. Хората, които коментираха, ме държаха във въздуха тези три месеца“, каза той.

До финалната тройка, която днес се бори за вота на зрителите, стигнаха Хищницата, Баба Яга и Булката. Вече е ясно и кои звезди се криеха зад техните образи, а именно – Хищницата – Християна Лоизу, Булката – Невена Цонева и Баба Яга – Боби Турбото.

 

На трето място остана Хищницата, която бе един от най-неразгадаемите образи по време на цялото предаване. Победителката от Х фактор Християна Лоизу се подвизаваше в палавия образ.

Първи на сцената тази вечер излезе специалният гост в шоуто Бикът, зад чиято маска в предходния сезон се криеше актьорът Филип Аврамов.

 Този път звездата, скрита зад зрелищната маска, спечели бурните овации на публиката, изпълнявайки песента на Gipsy Kings – „Volare“ и „Buleria“, а опитните следователи успяха да разпознаят Влади Априлов, скрит зад атрактивния костюм.

Устремена към победата, Хищницата изпълни едно изключително парче на кралицата на соул музиката с необятен талант и неподражаем глас Арета Франклин – „Think“.

„Това музикално и тайно пътешествие е нещо, което никога няма да забравя. Най-трудно ми беше да се скрия, защото съм много открит и откровен човек. Обикнах образа си, въпреки че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този приказен път“, сподели Хищницата

Зловещата фея с голям нос Баба Яга също се впусна с много желание и ентусиазъм в тройния дуел като избра за свое първо изпълнение песента на американската хеви метъл банда Twisted Sister – „We’re Not Gonna Take It“.

„Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и зловеща, а весела и сладка симпатяга, обичаща сцената. Превърнах я в супергероя на „Маскираният певец“. Най-трудно ми беше да се крия. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме подкрепят!“

С излизането си на сцената Булката смени рязко настроението на сцената и в залата като извиси глас с дълбоко емоционалната и прочувствена народна песен „Не казвай, любе, лека нощ“.

„Признавам, че много се забавлявах. В началото не знаех как да крия от близките си, нито как да коментирам шоуто с приятелите си. Но се научих. Сега излизам да пея на финала и съм благодарна на всички, които заобичаха Булката, както го направих и самата аз.

Не бих заменила „Маскираният певец“ с нищо друго! Булката ще пее за победа!“, категорична бе тя.

Готова да покаже целият богат диапазон на феноменалния си глас Хищницата хвърли ръкавицата на конкурентите си с невероятното изпълнение на песента на музикалната икона Whitney Houston „One Moment In Time“.

Енергичната Баба Яга прие предизвикателството и реши да плени публиката с оперната класика на легендарния тенор Лучано Павароти „’O sole mio“.

За първи път пък тримата герои изпяха обща песен на сцената, а именно класиката на Дони и Момчил – „Шапка на Цветни петна“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ