Как да ѝ го подадеш качествено

Повечето жени ми се жалват, че мъжете сме станали големи махлени, когато дойде време да правим секс. Там две-три пози, пет тласъка, ох, ах, „Да ти викам ли такси?“, целувка за лека нощ и „Ае, чао!“ Момци, имаме проблем и той датира още от времето, когато им дадохме правото да гласуват. Сега сме длъжни не само да сме им равни, но и да им угаждаме на претенциите. Ей сега ще ви разкажа малко как да ѝ го подадете по-качествено, за да не ви кълне пред приятелките.

  • Повече слушай, по-малко говори – Това го научих от „40-годишен девственик“, където главният герой го накараха само да задава въпроси на една мацка и тя полудя по него, защото ѝ даде възможност да говори само за себе си. Прост факт е, че няма жена на света, която да не обича да говори за себе си. Няма жена, която по принцип да не обича да говори. При мъжете трябва да говорят действията. Пригответе си за следващия път една торба с въпроси и не забравяйте да слушате, за да ги задавате на правилното място. „Имам персийска котка на име Чико.“ „О, наистина ли? На колко години е? Как ѝ измисли името? Имала ли си други домашни любимци?“ и т.н. Не започвай с: „И аз имам котка или куче.“ Никоя не иска да знае какво имаш извън банковата сметка и панталона.
  • Не се разсейвай – Да, знам че има супер балкон и зърната ѝ прозират чак през сутиена, но трябва да се фокусираш. Ще дойде време да разопаковаш подаръка си за вечерта, но трябва да изчакаш малко. Противно на повечето хора, жените трябва да ги гледаш в устата, докато говорят, а не в очите. Говоря за онези, които искаш да ч*каш. Гледайки я в очите, въздействаш на подсъзнанието ѝ, което осъзнава, че искаш да я обладаеш. Очният контакт засилва онези части на мозъка, които активират придобитите навици, докато първичните заложби се управляват несъзнателно, а погледът в устата влияе точно на тях. Има ли нужда да ви казвам, че сексът е записан в първичния фундаментален код на човека?
  • Харесай се на приятелките ѝ – Хората, които трябва да впечатлиш са около нея. Накарай ги да се чувстват дами. Отваряй им вратите, отстъпвай им мястото си, помагай им в нужда, защото работата на нейните приятелки е да ти намерят косур. Всички могат да видят, че си натрениран и караш скъпа кола. Тя иска те да открият тъмната ти страна, защото никой не е идеален. Твоята работа е да направиш всичко възможно, за да може близките ѝ да те харесат. 2 от 3 кажат ли добра дума за теб, значи мацката е твоя.
  • Бъдете джентълмен – Вярваш или не, добрите обноски отварят врати. Едно подлагане на стол, едно поднасяне на цветя, една добра дума за външния вид – всичко това са преки пътища до отверстието между краката ѝ. Накарайте я да се чувствам спокойно и сигурна във ваше присъствие. Не е нужно да догонвате простака, който ви е засякъл на кръстовището, защото тя може да харесва лошите момчета, но не и онези с темперамент, колкото на борово дърво в горски пожар. Хладнокръвието е признак за високо духовно равнище. Е, когато някой дойде и я закача, вие сте длъжен да отреагирате с цената на всичко, пък дори и да си изядете боя. Фактът, че поставяте нея пред себе си, означава адски много.
  • Никога не си проси секс – Мъжете и жените имаме еднаква нужда от най-възвишеното ни познато удоволствие. Унизително е, когато някой от двамата насилва другия, да прави нещо, което не му е по вкуса в момента. Има си начини, с които да получиш това, което искаш, но за жалост жените са далеч по-изкусни майстори в тази сфера. Мъжете трябва да се научим на търпение. Интересът трябва да е взаимен. Не винаги и двамата сте в настроение, но лесно можете да вкарате другия в такова. Разберете какво я възбужда и експлоатирайте познанието. Не може просто да я хванеш за задника и тя да се разтопи. При всяка жена е различно.
  • Гледай я в очите – Сега си ме заплюл, за дето горе говоря едно, а долу друго. Изчакай малко! Погледът в очите придобива различен смисъл в различните ситуации. В разговор очите демонстрират намерение, докато в действие демонстрират отношение. Погледът, когато я любиш, е много важен! Фактът, че я гледаш в очите, означава, че те е грижа за нейните чувства. Хубаво ли ѝ е, забавлява ли се, грешиш ли някъде и тям подобни. С очите можеш да я накараш да спре да мисли за всичко останало, докато правите секс. Неслучайно се казва, че двама души стават едно цяло. Пулсът ви се изравнява, дишането също, а движенията ви ще придобият синхрон до най-малкия детайл.
  • Целувки и прегръдки – Сюблимният момент за това да ѝ го подадеш качествено. Никога не изритвай жена от леглото! Дори на следващия ден да си на работа, да имаш изпит или да си планирал важни събития. Позволи ѝ да поостане още малко. Целуни я няколко пъти, за да ѝ покажеш колко удовлетворен си останал накрая. Прегърни я, за да ѝ демонстрираш, че не я ползваш само за секс играчка. „Истинският мъж се познава, дори когато е гол.“ – това е надпис от детските ми години, подарен на плочка от мои приятели. С времето осъзнах какъв голям смисъл имат тези слова.
  • Измъкни се сутринта незабелязано – Не бягай все едно всеки момент съпругът ѝ ще ви спипа, а се измъкни дискретно. Остави една бележка с кратко послание от рода на: „Снощи прекарах невероятно!“ Кратко, точно и ясно. Колкото по-лаконичен си, толкова по-добре. Ще ѝ дадеш шанс сама да си изкара изводите. Ако пък си ѝ приготвил закуска на скрина до леглото, тогава си си гарантирал място във вечната ѝ ранглиста.